Jabra Elite 65e Copper Black

1.495,00 kr. 1.196,00 kr.
Udsolgt
SKU
100-99020001-60

Jabra Elite 65 i stilet kobberfinish til dit aktive liv. ANC lukker fuldstændigt af for støjen omkring dig, så du kan koncentrere dig om at lytte til den detaljerige musik i høretelefonerne. Styr selv hvordan den lyder med den personlige Jabra equalizer direkte på telefonen.

En verden uden støj
Jabra Elite 65e leverer den totale lydoplevelse og ro, når du skal zone ud i dit aktive liv. Hele fire mikrofoner er via aktiv støjreduktion dedikeret til at rense støjen i dine omgivelser fra, inden de når dine ører. Så kan du lytte til det, du ønsker, uden du bliver forstyrret af larmen udefra.

Du kan også besvare mobilen, når den ringer uden at skulle have den op til øret. Tre dedikerede mikrofoner fungerer som et headset i topklasse ved at skabe et område omkring din stemme, hvor de fanger det hele, mens de sorterer alt andet fra. Resultatet er tydelige samtaler med dine bekendte, hvor du kan have hænderne fri og lade mobilen ligge i lommen.

Musik som du vil høre den
Med Elite 65e i ørerne kan du gøre din musik mere personlig end nogensinde før. Ved at installere Jabra Sound+ appen får du adgang til din egen equalizer, då du kan skrue op for bassen, når du vil eller fokusere på mellemtonerne, når du vil have ekstra fokus på vokalen.

Download Jabra Sound+ her

Du har ikke alene muligheden for at få musikken til at passe ned i mindste detalje. Med hele tre sæt ørepropper og ørevinger har du hele 12 muligheder for at få dine in-ear høretelefoner til at sidde perfekt, så de både sidder behageligt og lukker støjen effektivt ude.

Skabt til hele din dag
Elite 65e er skabt til at holde, og derfor er det konstrueret i hårdføre materialer, som kan modstå både støv og regn. Med sin solide IP54-klassifikation kan du tage headsettet med ud i al slags vejr, og det vil spille videre uden problemer.

Selv når du har slået den aktive støjreduktion til, har du stadig op til hele otte timers brug på en enkelt opladning. Slå den fra, og du vil opleve, at du kan streame lyd i helt op til 13 timer.

Med de indbyggede kontrolfunktioner behøver du ikke at have mobilen frem hele tiden. Kontrolstationen på højre side gør det muligt for dig at styre musik og opkald med et enkelt tryk. Du kan endda indstille headsettet til Siri® eller Google Assistant™, så du kan styre mobilen med mere avancerede funktioner uden at skulle have den i hånden.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.