Flere visninger

Jabra Elite 45e Copper Black

829,00 kr ( 663,20 kr. Ekskl. moms )

Jabra Elite 45e i kobberfarve giver dit liv en fantastik klang med musik og samtalelyd i højeste trådløse kvalitet. Bestem selv, hvordan musikken skal lyde med din egen equalizer og slå støjen fra samtalerne med mikrofoner i Jabras velkendte topklasse.

Brand: Jabra

Lagerstatus: På lager

Levering: 1-2 hverdage

Varenummer: 100-98900001-60
Color: 103

Beskrivelse

Detaljer

Suveræn lyd til både musik og samtaler
Jabra Elite 45e gør dit liv med musik og samtaler på farten nemmere og med en meget bedre lyd. Både høretelefoner og mikrofon giver med Jabras velkendte kvalitet det ekstra, du skal bruge, når du er væk hjemmefra.

Headsettet er udstyret med to mikrofoner, der, udover at fange din stemme, frafiltrerer støj fra omgivelserne, så du lyder tydeligt og rent i enhver samtale. Du kan derfor nemt tage opkaldet uden nogensinde at skulle have telefonen op til øret.

Din musik får den bedste behandling af de kraftfulde høretelefoner, der spiller lyden detaljerigt fra de sprøde diskanter på op til 20 kHz og helt ned til den dynamiske bas på 20 Hz. Få endnu mere øreguf for pengene ved at bruge den personlige equalizer i Jabra Sound+ appen, så du får det meste ud af dine favorittracks.

Download Jabra Sound+ her

Kraft, komfort og kvalitet
Det indbyggede batteri leverer strøm nok til op mod otte timers aktivt brug, hvilket giver dig musik nok til langt ud på natten. Hvis du alligevel er ved at løbe tør, kan du med et kvartert opladning få en hel time mere lyttetid.

Du har hele 12 indstillinger til at finde den rigtige pasform til dine ører. Med tre ørepropper og vinger i S, M og L har du rig mulighed for at finde en bærestil, der sidder perfekt i øret på dig. Alle dele består af en blød silikone, der både sikrer en behagelig fleksibilitet og nem rengøring. Headsettet kan sidde i dine ører i timevis, uden du begynder at føle dig overbelastet.

Elite 45e er skabt til dit aktive liv. Derfor er headsettet også resistent mod støv og regn, så du kan tage det med ud i alle miljøer og al slags vejr.

Indbyggede magneter i ørestykkerne holder endda headsettet på plads, også når du ikke har det i ørerne. Tag dem bare ud og lad dem hænge om nakken, og de vil ikke gå fra eller vikle sig ind i hinanden. Ledningen bag nakken har endda en indbygget hukommelse, og headsettet husker, hvordan det sidder bedst, når ud har det på.

Giver dig kontrollen
Med Jabra Elite 45e i ørerne har du altid styr på mobilen med en enkelt kommando. Kontrolknapper på højre side af nakkebøjlen gør det nemt at styre både lyd og opkald med et enkelt tryk.

Ved at udnytte stemmekontrol med mikrofonen kan du også styre din mobil via Siri® eller Google Assistant™. Tryk på stemmeknappen og aktiver styringen. Så kan du hurtigt finde dit favoritnummer, ringe til en bestemt kontaktperson og meget mere.

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 13-15.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.