Jabra Elite 45e

995,00 kr. 796,00 kr.
Udsolgt
SKU
100-98900000-60

Jabra Elite 45e i sort leverer trådløs musik og samtaler til dit aktive liv på farten. Slut headsettet til mobilen med Bluetooth og oplev den suveræne signaturlyd fra Jabra med fuldspektret musikoplevelse og støjreducerende mikrofon.

Suveræn lyd til både musik og samtaler
Med Jabra Elite 45e kan du bare beholde mobilen i lommen. Headsettet er udstyret med mikrofoner og høretelefoner i topklasse, så du kan tage musik og opkald overalt.

Det avancerede to-mikrofonsystem sørger for at levere en krystalklar samtalelyd, mens Jabras lydteknologi fjerner støj fra omgivelserne. Det gør, at din stemme går tydeligt og rent igennem, når du taler med dine bekendte over telefonen.

Høretelefonerne leverer en rig og detaljeret musiklyd fra den dybeste bas på 20 Hz til de sprøde og levende diskanter på 20 kHz. Hvis du kobler Elite 45e til Jabra Sound+ appen, kan du styre al lyd derimellem med dine egne personlige equalizer-indstillinger. Så kan du sørge for, at dit favoritnummer lyder bedre end nogensinde før.

Download Jabra Sound+ her

Kraft, komfort og kvalitet
Elite 45e har rigeligt med strøm til at levere musik til hele din dag. Med op til otte timers batteri på en enkelt opladning, kan du lytte til hele din playliste uden risiko for at løbe tør lige foreløbig. Og hvis du skulle være tæt på, kan 15 minutters opladning give dig nok til en hel time mere.

Headsettet leveres med hele 12 forskellige bæremuligheder for at sikre dig dem bedste pasform og komfort. Du får både ørepropper og vinger i S, M og L, så du kan sammensætte det in-ear headset, som passer perfekt til lige netop dig. Alle dele er konstrueret i blød silikone, så de sidder sikkert og behageligt i timevis, uden du mærker træthed.

Du kan også problemfrit tage dig Jabra headset på ude i det fri. Med det IP45-klassificerede design her det bygget til at modstå al det støv og regn, omverdenen sender i din retning. Ledningen har endda en indbygget hukommelse, så den altid retter sig ind til den perfekte position.

Når du ikke har headsettet i ørerne, kan du snildt hænge dem om halsen. Magneter på bagsiden af høretelefonerne sørger for at clipse dem sammen, så de ikke flagrer eller vikler sig ind i hinanden.

Giver dig kontrollen
Bevar kontrollen med en enkelt besked. Jabra Elite 45e er skabt til at få det maksimale ud af mikrofonen. Du kan derfor nemt og problemfrit bruge headsettet til at styre Siri® eller Google Assistant™ på din smartphone, så du har håndfri adgang til dine mest benyttede funktioner.

Kontrolstationen på højre ledning giver dig desuden en hurtig vej til at besvare opkald, styre musikken, justere lydstyrken og sætte mikrofonen på lydløs.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.