Jabra Elite 25e

895,00 kr. 716,00 kr.
Udsolgt
SKU
100-98400000-60

Jabra Elite 25e leverer fuldspektret musiklyd på farten med en markedsførende batterilevetid på helt op til 18 timers brug. Sæt det i ørerne og nyd trådløs streaming over Bluetooth, hvor end du er i verden. Du kan endda tage opkaldet eller stemmestyre mobilen via den indbyggede mikrofon.

Musik til hele dagen
Jabra Elite 25e giver dig musik dagen lang, hvor end du ønsker at tage den hen. Med op til hele 18 timers batterilevetid giver headsettet dig friheden til at være forbundet overalt. Bluetooth forbindelsen på op til 10 meter gør også, at du ikke skal have mobilen i lommen konstant.

10mm højtalere i høretelefonerne sørger for at spille en fuldspektret lyd fra 20 Hz og helt op til 20 kHz. Det betyder, at du får hele den pumpende bas og de levende detaljer med i musikken, så du bare kan læne dig tilbage og nyde oplevelsen.

Det robuste design er bygget til at holde til dit udendørs liv og er resistent mod både støv, varme og regn.

Komfort og kontrol i topklasse
Den specialdesignede nakkebøjle med bøjelige flex zoner giver ikke alene plads til det markedsførende batteri, den er også designet til at give dig den perfekte komfort. Tilføj de bekvemme EarGels™ i to størrelser, som giver dig det rigtige fit i ørerne med bløde og fleksible materialer, der gør headsettet behageligt at have på, selv i længere tid.

Du kan desuden nemt kontrollere både opkald og musik direkte på headsettet med de intuitive betjeningsknapper på siden. Skru op og ned, spol frem og tilbage mellem numre eller sæt musikken på pause med et enkelt tryk. Du kan endda aktivere Siri® eller Google Now™ med stemmeknappen, så du kan få adgang til mobilen helt uden at skulle have den frem.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.