Flere visninger

Jabra BIZ 2400 II USB Mono BT

1.349,00 kr ( 1.079,20 kr. Ekskl. moms )

Jabra BIZ 2400 II Mono BT er med kirurgisk stål og Kevlar forstærkning headsettet, der ikke går i stykker. Brug det med USB til PC eller med Bluetooth til din mobil, så du altid bruger det bedste udstyr til din professionelle kommunikation.

Brand: Jabra

Lagerstatus: På lager

Levering: 1-2 hverdage

Varenummer: 2496-829-209
Color:

Beskrivelse

Detaljer

Maksimer dit fokus
Jabra BIZ 2400 II USB Mono BT er det ultimative headset til dit kontor eller call center. Udover USB til PC kan du parre det med mobiltelefon via Bluetooth. Det er lavet af bl.a. Kevlar og kirurgisk stål, der sikrer en enorm slidstyrke og holdbarhed. Den ekstra polstring i hovedbøjle og hørepude lader dig have headsettet på i flere timer om dagen uden at mærke det. Du føler aldrig ubehag og kan derfor fokusere maksimalt på kunden i røret. Med det smarte mono-design bestemmer du selv, hvordan du ønsker at bære dit headset - med hovedbøjle, nakkebøjle eller ørekrog.

Markedets bedste samtalekvalitet
Jabra BIZ 2400 II er skabt med ét mål for øje - at levere markedets bedste samtalekvalitet, selv i støjende omgivelser. Den ultra støjdæmpende mikrofon med Air Shock eliminerer ikke kun alle baggrundslyde, men også dit åndedræt. Din kunde hører alt, hvad du siger, men intet andet. Stemmen gøres derudover klar og tydelig med HD Voice, så din kundesamtale altid bliver flydende og naturlig. Høretelefonen i HiFi kvalitet har indbygget SafeTone, der beskytter dig fuldt mod høje lyde.

Yderligere information

Yderligere information

Headset forbindelse USB kabel

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.