Flere visninger

Jabra BIZ 2400 II USB Duo CC

1.195,00 kr ( 956,00 kr. Ekskl. moms )

Jabra BIZ 2400 II Duo CC er det ultimativt slidstærke USB headset til PC telefoni. Med to høretelefoner i HiFi, ekstra polstring til heldagsbrug og markedets højeste standard for støjdæmpning er det perfekt til dit callcenter.

Brand: Jabra

Lagerstatus: Ikke på lager

Varenummer: 2499-829-309
Color:

Beskrivelse

Detaljer

Forkæler kunder og kolleger
Jabra BIZ 2400 II USB Duo CC er det ultimative USB headset til kontorer og call centre. Det er lavet i Kevlar og kirurgisk stål, der leverer en utrolig slidstyrke og holdbarhed. Den ekstra polstring giver en fantastisk komfort, så du kan have headsettet på i flere timer om dagen uden at føle ubehag. Du kan med de to høretelefoner i HiFi kvalitet forkæle både kunder og kolleger ved fuldt at fokusere på din samtale i med den bedste lyd uden distraktioner.

Markedets bedste samtaleoplevelse
Jabra BIZ 2400 II er skabt til ét formål - at give dig den absolut bedste samtaleoplevelse på markedet. HD Voice gør din stemme klar og tydelig, og Air Shock mikrofonen filtrerer endda dit åndedræt fra, så du kan placere den helt tæt på munden. Med Ultra Noise Cancel kan kunden kun høre din stemme - intet andet, selv i de allermest støjende omgivelser. Høretelefonerne har indbygget SafeTone, der beskytter dig fuldt mod høje og skadelige lyde.

Yderligere information

Yderligere information

Headset forbindelse USB kabel

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.