Jabra BIZ 2400 II USB Duo CC

1.345,00 kr. 1.076,00 kr.
Udsolgt
SKU
2499-829-309

Jabra BIZ 2400 II Duo CC er det ultimativt slidstærke USB headset til PC telefoni. Med to høretelefoner i HiFi, ekstra polstring til heldagsbrug og markedets højeste standard for støjdæmpning er det perfekt til dit callcenter.

Forkæler kunder og kolleger
Jabra BIZ 2400 II USB Duo CC er det ultimative USB headset til kontorer og call centre. Det er lavet i Kevlar og kirurgisk stål, der leverer en utrolig slidstyrke og holdbarhed. Den ekstra polstring giver en fantastisk komfort, så du kan have headsettet på i flere timer om dagen uden at føle ubehag. Du kan med de to høretelefoner i HiFi kvalitet forkæle både kunder og kolleger ved fuldt at fokusere på din samtale i med den bedste lyd uden distraktioner.

Markedets bedste samtaleoplevelse
Jabra BIZ 2400 II er skabt til ét formål - at give dig den absolut bedste samtaleoplevelse på markedet. HD Voice gør din stemme klar og tydelig, og Air Shock mikrofonen filtrerer endda dit åndedræt fra, så du kan placere den helt tæt på munden. Med Ultra Noise Cancel kan kunden kun høre din stemme - intet andet, selv i de allermest støjende omgivelser. Høretelefonerne har indbygget SafeTone, der beskytter dig fuldt mod høje og skadelige lyde.

Specifikationer
Headset forbindelse USB kabel

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.