Poly Studio P15

2.568,00 kr. 2.054,40 kr.
På lager
SKU
842D1AA#ABB
   

Poly Studio P15 Videobar leverer video i høj 4K kvalitet og giver dig fantastisk lyd på dine online videomøder. Du får kamera og lyd i en enhed, så du nemt kan komme i gang og du slipper for kabelvirvar.

 

Poly Studio P15 er certificeret til Zoom og Microsoft Teams.

Poly Studio P15 er en videobar med indbygget kamera, mikrofoner og højttalere, der gør det nemt at afholde onlinemøder og lave præsentationer.

Fantastisk og intuitivt kamera
Du får et billede i høj og skarp kvalitet med det indbygget 4K kamera i Poly Studio P15. Det har en bred 90 graders linse, som skaber et fyldestgørende billede uanset om du sidder tæt på eller med afstand til din skærm. Studio P15 har desuden auto frame funktion, der automatisk stiller fokus på dig, hvis du bevæger dig frem og tilbage under et møde – for eksempel ved fremvisning af et produkt til en kunde.

Ren lyd, ingen støj
Mikrofonerne i Poly Studio P15 stiller skarpt ind på din stemme, så du går tydeligt igennem på dit videomøde. Poly har udviklet NoiseBlock AI teknologi til deres Studio serie, som intelligent går ind og fjerner forstyrrende lyde, der kan distrahere under mødet. Det kan f.eks. være tastning på keyboard, raslen med papir og lignende.
Poly Studio P15 har desuden højttalere indbygget, der giver dig en fyldig lyd og skaber et fantastisk lydbillede på dine Zoom og Microsoft Teams møder.

Alsidig og sikker løsning
Hvis du sidder på kontor med andre kolleger, kan du tilslutte headset på din Poly Studio P15 videobar, så du kan tale privat under et møde og ligeledes ikke forstyrre andre på kontoret. Der er også indbygget privacy cover på kameralinsen på P15, så du kan sikre dig, at du ikke deler video, når du ikke ønsker det.

Montering og tilslutning
Poly Studio P15 sættes nemt til din computer via USB-C og kan sættes oven på din monitor ved hjælp af den medfølgende monteringsbøjle. Det er også muligt at sætte videobaren på kamerafod og placere den direkte på dit arbejdsbord.
Der er 2 USB- porte på Poly Studio P15 Videobar, som gør det muligt at tilslutte headset og andre enheder, så du kan spare kabelrod bag din computer.
Poly videobaren fungerer både som webcam og lydenhed på din PC eller Mac og derfor skal der kun et stik til for, at du kan komme i gang med dit onlinemøde. Poly Studio P15 er certificeret både til Zoom og Microsoft Teams, så hurtigt kan afholde videoopkald i høj kvalitet.

Hvad er der i kassen?
Poly Studio P15 videobar, monteringsbeslag til monitor, strømforsyning, strømkabel og USB-C kabel.


Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.