Poly Savi W8220-M Office

2.597,00 kr. 2.077,60 kr.
På lager
SKU
8D3H8AA#ABB
   

Poly Savi W8220-M er det første DECT headset på markedet, som kombinerer en uovertruffen rækkevidde på over 100 meter med Hi-Fi til musik og lyd og aktiv støjreduktion, som hjælper dig med at fokusere i et støjende miljø.

 

Savi W8220-M er certificeret til Skype for Business

Nå ud i alle hjørner
Poly  Savi 8220-M leverer som det første headset nogensinde den unikke kombination mellem den trådløse DECT teknologi, som giver dig over 100 meters rækkevidde, og aktiv støjreduktion samt HiFi, der tilsammen leverer en solid lydoplevelse uden støj fra omgivelserne, når du skal fokusere på arbejdet med musik eller radio i ørerne.

Headsettet er forudindstillet til at fungere med din Skype for Business og kan kobles til både computer, fastnet eller IP-telefon og mobil på samme tid. Det betyder, at du er i stand til at tage alle opkald, der kommer din vej, ligegyldig hvem der ringer og på hvilken enhed.

Mikrofonen er udstyret med førende teknologi inden for støjreduktion og stemmelyd, hvilket sikrer dig en samtalekvalitet, der gør, at ethvert telefonopkald fungerer glidende og uden afbrydelser eller gentagelser grundet for dårlig lyd på linjen. DigitalGuard giver dig desuden et ekstra værn mod skadelig støj fra opkaldet, så du er ekstra sikker under samtalen.

Stor lyd uden støj
Den aktive støjreduktion virker ved at sende modlyd ud, som fjerner udefrakommende lydkilder fra kolleger og kontormaskiner. Derfor vil du mærke, at baggrundsstøjen føles meget mindre, mens du har headsettet på.

Med høretelefoner i Hi-Fi kvalitet kan du derfor med fordel bruge headset til meget andet end bare samtaler. Tag det på, når du har brug for at koncentrere dig om en opgave med god musik eller en podcast i ørerne og få tingene gjort uden afbrydelser eller frustrationer grundet forstyrrelser fra rummet omkring dig.

Fuld kontrol over opkaldet
Du behøver ikke at løbe tilbage til telefonen, når den ringer, hvis du vil besvare opkaldet. Med de integrerede kontrolfunktioner i headsettet kan du besvare alle opkald med det enkelt tryk på øret, ligegyldig hvor du er i lokalet. Du kan på samme nemme måde også skrue op og ned for volumen eller slukke for mikrofonen.

Basen har desuden en indbygget ringefunktion, der giver dig besked, når der er et indgående opkald på røret. Du ved derfor, når der er bud efter dig, også selvom du skulle være væk fra skrivebordet.

Hvis I skal være flere med på samtalen, behøver I ikke engang at gøre det via hverken softphone, fastnet eller mobil. Du kan koble op til fire headset på basen, der derved alle deltager i samme opkald.

Savi 8220-M er certificeret til Skype for Business

Specifikationer
Headset forbindelse Trådløs Dect

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.