EPOS Sennheiser Impact SDW 5064

2.363,00 kr. 1.890,40 kr.
På lager
SKU
1000615
   

EPOS Sennheiser Impact SDW 5064 trådløst stereo headset, der kan anvendes sammen med både computer og mobiltelefon, så du har det i en samlet løsning.

SDW 5064 er certificeret til Skype for Business.

Headset til det åbne kontor
EPOS Sennheiser Impact SDW 5064 egner sig til call center og støjfyldte kontormiljøer. Det er et stereo headset, hvor der er tænkt komfort ind i designet. Bløde puder på højttalerne og en justerbar hovedbøjle gør det behageligt at have på under de mange kald, der kommer i løbet af dagen. Med lyd til begge ører kan du nemmere fokusere på samtalen, når du kæmper med baggrundsstøj.

Klar lyd til kunden
Det er vigtigt, at du kan høres tydeligt, når du har vigtige samtaler med dine kunder. Sennheiser SDW 5064 sørger for at fjerne baggrundsstøj, når du taler og sætter fokus på din stemme, så du går klart igennem. Mikrofonen i SDW5064 registrerer nemlig ved hjælp af Sennheiser Voice Detection teknologi hvad der er støj og filtrerer det fra under kaldet.

Let at betjene
Dit Sennheiser SDW 5064 headset kan nemt kobles til din Mac eller PC via USB og din smartphone parres hurtigt via Bluetooth. Derefter kan du frit bevæge dig rundt under dine samtaler, idet SDW5064 har op til 180 meters rækkevidde. Uanset om et kald kommer fra Skype eller mobiltelefonen kan du besvare det direkte på dit Sennheiser headset.

Lang taletid
Når du møder ind om morgenen er batteriet fuldt opladet på Sennheiser SDW 5064, idet en opladning kun tager 90 minutter. Skulle du dog have glemt at sætte det til dagen før, så tager det kun 30 minutter at oplade 50% af batteriet og så kan du hurtigt komme i gang med at foretage kald. SDW 5064 giver op til 14 timers taletid og holder derfor hele arbejdsdagen igennem.

Undgå forstyrrelser
Sennheiser SDW 5064 har indbygget statuslampe, der viser dine kolleger, at du er optaget og ikke vil forstyrres. Det er dog også muligt at supplere med en Sennheiser UI 10 BL statuslampe, der sættes til basestationen til dit headset. Lampen har vippefod og kan for eksempel monteres på din skærm, så din status vises tydeligt for dine omgivelser.

EPOS Sennheiser Impact SDW 5064 er certificeret til Skype for Business og Lync
Hvad betyder Skype for Business certificeret? Find ud af det her

Specifikationer
Headset forbindelse Trådløs Dect

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.