EPOS Sennheiser Impact SDW 5063

2.157,00 kr. 1.725,60 kr.
Udsolgt
SKU
1000591

EPOS Sennheiser Impact SDW 5063 leverer fantastisk lyd til både dig selv og din kunde. Forbind nemt til din computer og nyd godt af de 180 meters rækkevidde.

SDW 5063 er certificeret til Skype for Business.

Kom nemt i gang
EPOS Sennheiser Impact SDW 5063 sættes til din PC eller Mac ved hjælp af USB- kabel og så er du klar til at foretage kald med blandt andet Skype for Business, Cisco Jabber, Avaya Equinox og Google Hangouts.

Styrk din koncentration
Med lyd til begge ører får du øget fokus på samtalen, når du for eksempel sidder på åbent kontor, hvor der er baggrundsstøj, der kan forstyrre koncentrationen. Der er ligeledes tænkt komfort ind i designet af Sennheiser SDW 5063, så du ugeneret kan benytte det til at tage mange kald i løbet af dagen. Hovedbøjlen kan let justeres til at passe dit hoved og højttalerne har bløde puder i kunstlæder.

Strøm til hele dagen
Hvis man sidder i call center, reception eller anden funktion, hvor man har rigtig mange kald i løbet af dagen, så skal batteriet holde til brug i lang tid. Sennheiser SDW 5063 giver helt op til 14 timers taletid på en opladning, så du kan roligt forvente at kunne bruge det fra du møder ind og til du går hjem igen.

Den bedste lyd til kunden
Der er ikke noget værre end, at en kunde beder dig om at gentage dig, fordi du har støj omkring dig. Med Voice Detection teknologi fjerner mikrofonen i Sennheiser SDW 5063 automatisk baggrundsstøj, så din stemme går klart og tydeligt igennem.

Trådløs frihed
Sennheiser SDW 5063 giver dig mulighed for at besvare kald direkte på dit headset, når du er væk fra dit bord. Derudover kan du også slå mikrofonen fra og til, og naturligvis også justere styrken på volumen. SDW 5063 giver dig op til 180 meters rækkevidde, så du kan gå frit rundt, når du har kunder i røret.

Udvid med mobiltelefon
Hvis du ikke blot vil bruge dit SDW 5063 headset med din computer, men også din mobil, så kan du købe en Sennheiser BTD 800 USB-adapter. Den sættes i basen på SDW5063 og så kan du parre din smartphone via Bluetooth.

EPOS Sennheiser Impact SDW 5063 er certificeret til Skype for Business

Specifikationer
Headset forbindelse Trådløs Dect

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.