EPOS Sennheiser Impact SDW 5035

2.275,00 kr. 1.820,00 kr.
På lager
SKU
1000599
   

EPOS Sennheiser Impact SDW 5035 forbinder din fastnettelefon og computer i ét headset, hvor du har mulighed for at besvare opkald med op til 180 m. rækkevidde. Bæres med hovedbøjle.

Headset til hele dagen
EPOS Sennheiser Impact SDW 5035 er udstyret med en hovedbøjle, der kan justeres til at passe dit hoved og højttaleren har en blød pude, der hviler behageligt på dit øre. Designet er tænkt med henblik på, at du skal kunne have dit Sennheiser headset på i lang tid i løbet af dagen til de mange opkald på kontoret.

Lang taletid
Det mærkes også på batteriet, at Sennheiser SDW 5035 er lavet for at blive brugt. Du får op til hele 14 timers taletid på en fuld opladning. Det kan derfor række sig til selv de mest travle receptioner og call centre. Skulle dit headset mod forventning løbe tør for strøm kan det oplades 50% på kun 30 minutter – f.eks. i frokostpausen.

Nem og intuitiv betjening
Med op til 180 m. rækkevidde kan du gå frit rundt under en samtale og når du modtager opkald på Skype eller en anden softphone kan du besvare kaldet på dit Sennheiser SDW 5035 headset. Hvis du har en rørløfter på din fastnettelefon kan du også besvare kald derfra.

Lyd i topklasse
Med Sennheiser SDW 5035 er du beskyttet af ActiveGard teknologi, som forhindrer høje lyde over 118 dB i at slippe igennem. Disse såkaldte akustiske chok kan give stress for hørelsen i løbet af en arbejdsdag med mange kald og derfor holder dit Sennheiser headset lyden på et behageligt niveau. På samme måde anvender mikrofon i SDW5035 Voice Detection, hvilket registrerer hvad der er tale og støj, når lyden kommer ind. På den måde er du sikret, at din stemme går klar og tydeligt igennem til din kunde.

Vil du have mere?
Hvis du finder ud af, at du gerne vil kunne bruge din mobiltelefon til dit SDW 5035 headset, så kan du tilkøbe en Sennheiser BTD 800 adapter, der gør det muligt at forbinde din smartphone trådløst via Bluetooth. Du kan også sætte en Sennheiser UI 10 BL statuslampe til dit headset, så dine kolleger kan se om du er optaget.

EPOS Sennheiser Impact SDW 5035 er certificeret til Skype for Business

Specifikationer
Headset forbindelse Trådløs Dect

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.