EPOS Sennheiser Impact SDW 5015

2.270,00 kr. 1.816,00 kr.
På lager
SKU
1000595
   

EPOS Sennheiser Impact SDW 5015 kan forbindes til både fastnettelefon og PC på samme tid. Du får op til 180 m. trådløs rækkevidde og mulighed for at vælge den bærestil, der passer dig bedst. Lyd i bedste kvalitet.

Alsidigt headset
EPOS Sennheiser Impact SDW 5015 er designet til at give dig den bedste oplevelse, når du skal tale i telefon. Der medfølger nakkebøjle, hovedbøjle og ørekrog, så du kan tilpasse dit headset til at give dig den bedste komfort. Batteriet giver dig op til 10 timers taletid, hvilket rækker til langt de flestes hverdag på kontoret.
Dit Sennheiser headset har desuden indbygget statuslampe, som kan vise folk omkring dig om du er optaget og ikke vil forstyrres.

Optimal lyd
Med SDW 5015 får du et værktøj til nemt at kunne klare hverdagens mange kald. Du får op til 180 m. rækkevidde på dit Sennheiser headset og har mulighed for at kunne besvare og afslutte kald uden at skulle gå tilbage til din plads.
Lyden er den bedste for både dig og den person du taler med. Mikrofonen benytter Sennheiser Voice Detection teknologi til at adskille baggrundsstøj fra tale, så din stemme går klart og tydelig igennem til din kunde. Du er selv beskyttet af Sennheiser ActiveGard, der forebygger akustiske chok på over 118 dB. For høje lyde bliver stoppet inden de kan gå ind og stresse din hørelse.

Fantastiske udvidelsesmuligheder
Finder du ud af, at du også gerne vil anvende dit Sennheiser SDW 5015 sammen med din smartphone, så kan du tilkøbe Sennheiser BTD 800 adapter, der gør det muligt at tilslutte din mobil via Bluetooth.
På samme måde kan du vælge at tilføje Sennheiser UI 10 BL statuslampe, der kan monteres på f.eks. din skærm. Så kan folk altid se om du er ledig eller optaget – også selvom du er væk fra din plads.

EPOS Sennheiser Impact SDW 5015 er certificeret til Skype for Business og Lync

Specifikationer
Headset forbindelse Trådløs Dect

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


© Zinuss.