Flere visninger

EPOS Sennheiser Impact SDW 5013

2.395,00 kr ( 1.916,00 kr. Ekskl. moms )

EPOS Sennheiser Impact SDW 5013 trådløst headset til computer. Med op til 180 m. rækkevidde kan du bevæge dit frit rundt under en samtale.

SDW 5013 er certificeret til Skype for Business.

Brand: EPOS

Lagerstatus: Ikke på lager

Varenummer: 1000583
Color: 3

Beskrivelse

Detaljer

Kontor headset med stil
EPOS Sennheiser Impact SDW 5013 er udført i et let og elegant design, der både giver dig komfort og høj kvalitet. Der medfølger almindelig, justerbar hovedbøjle, men det er ligeledes muligt at bære dit Sennheiser headset med nakkebøjle eller ørekrog. Batteriet giver dig op til 10 timers taletid og SDW 5013 har en rækkevidde på op til 180 m.

Den bedste lyd
Mikrofonen i SDW 5013 anvender Sennheiser Voice Detection teknologi, der fjerner baggrundsstøj og sætter fokus på din stemme, så du går klart og tydeligt igennem til din kunde. Derudover er der indbygget ActiveGard beskyttelse, som fjerner høje lyde over 118 dB som f.eks. skratten på linjen og dermed bliver din hørelse løbende værnet mod stressende lyde.

Utrolig nemt
For at komme i gang skal du blot sætte strøm til basestationen og USB-kablet til din PC eller Mac. Så er du klar til at foretage kald i Skype eller andre softphones.
På dit Sennheiser SDW 5013 headset kan du både besvare og afslutte kald uden at skulle gå tilbage til din plads. Der er også knapper til regulering af volumen og mute funktion.

Udvidelsesmuligheder
Hvis du vil anvende dit Sennheiser SDW 5013 headset sammen med din mobiltelefon kan du købe en Sennheiser BTD 800 adapter særskilt og så har du trådløs Bluetooth forbindelse til din telefon.
Det er også muligt at tilkoble en Sennheiser UI BL statuslampe, som viser dine kolleger om du er optaget eller ledig. Den kan monteres på din arbejdsskærm, så den sidder tydeligt for dine omgivelser.

EPOS Sennheiser Impact SDW 5013 er certificeret til Skype for Business og Lync

Yderligere information

Yderligere information

Headset forbindelse Trådløs Dect

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.