EPOS Sennheiser Impact SC 60 ML

302,00 kr. 241,60 kr.
På lager
SKU
1000551
   

EPOS Sennheiser Impact SC 60 ML giver dig bedre lyd og større kontrol med USB til Skype for Business på PC. Den intuitive styring på ledningen gør dig i stand til at kontrollere opkaldet, mens du nyder godt af den professionelle HD Voice samtaleteknologi.

 

SC 60 USB ML er certificeret til Skype for Business og Lync

Bevar den fulde kontrol
EPOS Sennheiser Impact SC 60 ML giver dig bedre lyd og større kontrol over dit Skype for Business. Den intuitive ledningskontrol øger din effektivitet ved bl.a. at besvare opkald og lægge på, slukke for mikrofonen og ændre lydstyrken på ledningen. Så kan du koncentrere dig om at give kunden den bedste service. Headsettet er med den fleksible mikrofonarm og hovedbøjle behageligt at have på. Høretelefonerne giver dig den fulde fordybelse i musik og samtaler i HiFi kvalitet. Du kan lukke forstyrrelsen fra omgivelserne ude og fokusere på at give den gode kundeservice.

Den rene professionelle lyd
SC 60 USB ML giver samtalen den markedsførende lyd i professionel standard, som dine kunder og forretningspartnere forventer. Plug & Play giver dig automatisk den bedste samtaleoplevelse, i samme øjeblik du sætter headsettet til din PC. HD Voice Clarity gør lydoplevelsen klar og naturlig ved at fange alle nuancer i din stemme. Støjreduktion i mikrofonen gør dig tydelig for kunden, da den sorterer baggrundslarmen fra. ActiveGard beskytter dig mod høje og skadelige lyde, så du altid kan være klar til at tage opkaldet.

EPOS Sennheiser Impact SC 60 ML er certificeret til Skype for Business og Lync

Hvad betyder Skype for Business certificeret? Find ud af det her

Specifikationer
Headset forbindelse USB kabel

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.