EPOS Sennheiser Impact MB PRO 2 UC ML

1.395,00 kr. 1.116,00 kr.
På lager
SKU
1000567
   

EPOS Sennheiser Impact MB PRO 2 UC ML giver dig med Bluetooth forbindelse på lige fod HiFi stereolyd og støjdæmpende mikrofon til Lync på PC på kontoret og til mobilen på farten. Det gør det et oplagt valg for den fleksible medarbejder.

 

MB Pro 2 UC ML er certificeret til Skype for Business og Lync

Det fleksible og mobile headset

EPOS Sennheiser Impact MB PRO 2 UC ML er til dig, der har den professionelle samtale på kontoret og ønsker at tage den med på farten. Dual Connectivity slutter headsettet til Skype for Business på PC med Bluetooth samtidig med din mobiltelefon. Besvar nemt dine opkald automatisk ved at tage headsettet på, og det holder lige så længe som dig med op til hele 15 timers taletid. Sennheiser lydoplevelsen med høretelefoner i HiFi stereolyd giver dig den perfekte samtale- og musikoplevelse, så du kan lukke dine omgivelser ude og dedikere dig til dine kunder og dit arbejde.

Professionelle samtaler overalt
Sennheiser MB Pro 2 UC ML lyder med Room Experience bogstaveligt, som om du taler med en i samme rum, selvom du snakker over telefon. Det gør samtalen helt naturlig, og du aflaster dine ører og kan tale flere timer om dagen uden at blive træt. HD Voice fanger hele din stemme, og Ultra Noise Cancel fjerner baggrundsstøj, så det, du siger, står krystalklart i samtalen. Du kan koncentrere dig om at lukke aftalen uden at være bekymret over, om du bliver hørt. Den patenterede ActiveGard teknologi værner dine ører mod skadelige lyde, så du er fuldt beskyttet i dit heldagsbrug.

EPOS Sennheiser Impact MB PRO 2 UC ML er certificeret til Skype for Business og Lync

Hvad betyder Skype for Business certificeret? Find ud af det her

Specifikationer
Headset forbindelse Trådløs Bluetooth

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


© Zinuss.