Flere visninger

EPOS Sennheiser Impact MB PRO 2

1.008,00 kr ( 806,40 kr. Ekskl. moms )

EPOS Sennheiser Impact MB PRO 2 giver dig kvaliteten og følelsen af et professionelt kontorheadset med på farten. Sæt det til mobilen med Bluetooth og tag dine professionelle samtaler med overalt.

Brand: EPOS

Lagerstatus: På lager

Levering: 1-2 hverdage

Varenummer: 1000566
Color:

Beskrivelse

Detaljer

Solidt design til livet på farten
EPOS Sennheiser Impact MB PRO 2 går ikke på kompromis med kvaliteten, når du tager dit professionelle liv med på farten. Det giver dig den fleksibilitet og mobilitet, du har brug for, når du ønsker at være forbundet både på kontoret og væk fra det. Du kan nemt koble det til din mobil med Bluetooth, og du aldrig tør for batteri med op til 15 timers batteri. Det robuste stereo design med giver dig alle fordelene ved et kontorheadset med på vejen. Du kan fordybe dig i samtalen overalt, og med den unikke Room Experience teknologi, oplever du næsten, at du sidder i samme rum som personen, du taler med.

Perfekte samtaler overalt
Med MB Pro 2 behøver du ikke være bange for dårlig samtalekvalitet, når du befinder dig i støjende omgivelser. Ultra Noise Cancel fjerner al støj omkring dig, så du går tydeligt igennem, hvad end du er på kontoret, på gaden eller i bilen. Sennheisers velkendte lyd i HD Voice gør din stemme helt klar og naturlig, så dit opkald altid er i den bedste kvalitet, lige meget hvor du er. Du er helt sikret mod skadelig støj med en patenterede ActiveGard teknologi, så du kan tale hele dagen uden at være nervøs for at tage skade.


Yderligere information

Yderligere information

Headset forbindelse Trådløs Bluetooth

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.