Flere visninger

EPOS Sennheiser Impact MB PRO 1

932,00 kr ( 745,60 kr. Ekskl. moms )

EPOS Sennheiser Impact MB PRO 1 er Bluetooth headsettet til dig, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, når du tager dit professionelle liv med på farten. Du får med hovedbøjle og høretelefon samme kvalitet som et kontorheadset.

Brand: EPOS

Lagerstatus: På lager

Levering: 1-2 hverdage

Varenummer: 1000564
Color:

Beskrivelse

Detaljer

Solidt design til dit liv på farten
EPOS Sennheiser Impact MB PRO 1 er headsettet til dig, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, når du tager dit professionelle liv med på farten. Det giver dig den fleksibilitet og mobilitet, du har brug for, når du går fra kontoret, men stadig ønsker at være forbundet med dine kunder. Du parrer det nemt med Bluetooth til din mobil, og med op til 15 timers taletid, løber du aldrig tør for batteri. Det solide design med hovedbøjle og en enkelt høretelefon i high-end materialer giver dig det fulde overblik over omgivelserne, mens du med den velkendte Sennheiser kvalitet kan fordybe dig i samtalen. 

Perfekte samtaler overalt
Med MB Pro 1 behøver du ikke være bange for dårlig samtalekvalitet, når du befinder dig i støjende omgivelser. Med klassens bedste Ultra Noise Cancel fjerner headsettet støjen omkring dig, så du står tydeligt frem i enhver situation. Kombineret med Sennheisers velkendte lyd i HD Voice oplever dine kunder en klarere og mere naturlig stemmekvalitet i opkaldet. Den patenterede ActiveGard teknologi sikrer dig imod pludselige høje lyde, så du kan tale hele dagen uden at være nervøs for at tage skade.

Yderligere information

Yderligere information

Headset forbindelse Trådløs Bluetooth

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.