Philips

OM PHILIPS

 

Philips giver med deres omfattende løsninger alle professionelle dikteringsbruger skræddersyede helhedsløsninger, der kan tilfredsstille enhver. Deres fremragende ry for kvalitet og stabilitet har ført dem til deres position som nummer et på det professionelle dikteringsmarked. De er leverandør af komplette dikteringsløsninger, såsom software, hardware og services fra samme stærke Philips brand. Deres sofistikerede og simple teknologi lader dig nemt udvide dit arbejdsområde og arbejde smartere.

Philips diktafoner bliver designet, udviklet, produceret og markedsført af Speech Processing Solutions der har hovedsæde i Wien i Østrig og beskæftiger ca. 200 ansatte fordelt på 8 lande globalt. Zinuss er registreret Philips forhandler

 

Hvorfor Philips?

  • De er de eneste, der giver dig hele værdikæden i tale-til-tekst fra samme, stærke brand. Det gælder både hardware og software, oftest integreret med hinanden.
  • Deres enheder bliver brugt af læger, sygehuse og advokater over hele verden.
  • Deres hovedekspertise er fokuseret direkte mod dikteringsløsninger.
  • De har over 50 års erfaring i branchen, og de bruger denne viden til at skabe produkter, der løser brugerens problemer, allerede inden de kunne opstå.

Besøg Philips hjemmeside

 

 

 

UDVALGTE PHILIPS DIKTAFONER

Vis som Gitter Liste

9 varer

Faldende orden
pr. side
© Zinuss.