Jabra Speak: Guiden til din rigtige speakerphone

Jabra Speak guide

Jabra Speak speakerphones

Jabra Speak speakerphones er populære og en af Jabras helt store succeser. Hvorfor? Fordi de er nemme at sætte op og bruge, og de ikke koster det store for dig og din virksomhed. Det gør dem til en god investering, når du gerne vil invitere dine kolleger med i samtalen til et godt gammeldags telefonmøde, eller når du bare ønsker at holde telefonsamtalen i lokalet i stedet for gennem røret.

Mange andre konferencetelefoner koster det hvide ud af øjnene, og derfor er det en lettelse at kunne sætte en telefonsamtale op med lyden strømmende ud i rummet, uden at du skal tænke på firmaets økonomiske fremtid. Jabra Speak giver dig netop det: Høj kvalitet for få penge.

Nu er der jo desværre én grundregel i livet: Intet er simpelt. Jabra laver nemlig ikke kun én speakerphone til alle behov, men der findes hele fire forskellige modeller med hver deres fordele. Det er vores ærbare pligt at komme forvirringen til livs, så du ved, om du kan finde en Jabra Speak, der giver dig værdi. Denne guide gør dig forhåbentlig meget klogere!

Hvad skal du tænke over ved en speakerphone?

Hvor mange er I?

Konferencetelefoner eller speakerphones, som de også kaldes, har to hovedformål:

1) at sende lyd fra telefonen ud i lokalet med en højttaler og
2) at opfange med en mikrofon, hvad alle folk i lokalet siger.

Det er lettere logisk, at jo kraftigere højttalerne og mikrofonerne er, jo flere mennesker kan deltage i samtalen. Og jo kraftigere højttalerne og mikrofonerne skal være, jo dyrere bliver speakerphonen. Derfor er der ingen grund til at blæse til angreb og købe en kæmpe løsning, hvis det kun er dig og en anden på kontoret. Små konferencetelefoner til små lokaler, store konferencetelefoner til store lokaler. Med den grundregel går du aldrig helt galt i byen.

Du kan også gå efter en løsning, hvor du kan koble flere mindre enheder sammen til en stor. Det giver dig muligheden for at gå fra små møder til store med samme enhed, og derfor får du pludselig en fleksibilitet, som kan vise sig at være guld værd!

Hvad bruger I som telefon?

Det er temmelig uheldigt at købe en konferencetelefon, der kun kan fungere over fastnettelefon, når du skal bruge den til din mobilsamtale. Derfor er det altid en god ide lige at tænke over, hvilken platform du bruger til din telefoni.

Mange bruger PC (såsom Skype, Cisco Jabber eller Google Hangouts), endnu flere bruger mobiltelefon, og en del bruger også fastnettelefon i en eller anden forstand. Jabra Speak serien er først og fremmest lavet til PC eller Mac og til mobilen. Så hvis du taler via fastnettelefon, foreslår vi en konferencetelefon til fastnet.

Går du op i lyd?

Hvis du nogensinde på noget tidspunkt har brugt din speakerphone til andet end telefonmøder, f.eks. musik eller video, så kunne det være en god investering at opgradere til en Jabra Speak med indbygget HiFi. Men hvad vil forskellen egentlig være?

Forskellen vil ligge i den lydoplevelse, du får ud af afspilningen. I stedet for at musikken lyder mudret og dårlig, vil den være meget mere dynamisk. Det betyder kort sagt, at du kan holde ud at lytte til den.

Så hvis du sidder alene på kontoret og vil arbejde koncentreret med din favoritskive kørende i baggrunden, kan du med stor fordel anvende en speakerphone med indbygget HiFi. Du kan ret beset også se den som en Bluetooth højtaler med mikrofon.

Trådløs eller ej?

Vi mennesker er delt op i to lejre: Dem der absolut ikke kan fordrage ledninger, og dem som er temmelig ligeglade. Vi er selvfølgelig upartiske, men hvis du tilhører den første gruppe, synes vi absolut, du skal vælge en konferencetelefon, som er fuldstændig trådløs. Det sørger Bluetooth-teknologien for, at du kan.

Hvis du er relativt indifferent, kan du hvile i visheden om, at du aldrig skal kæmpe med besværlig parring eller tabte signaler. Du kan nemlig ganske enkelt slutte din speakerphone til computeren med et USB-kabel. Der er ingen ko på isen. Plus du slipper lidt billigere med kabel, hvilket jo også er en bonus…

Hvilken Jabra Speak skal du vælge?

Hvis du er helt på det rene med, hvad dine krav og holdninger er til de ovennævnte punkter, vil du ikke have nogen problemer med at vælge den Jabra Speak konferencetelefon, der går rent ind!

For at gøre det valg nemt og enkelt, har vi brygget et diagram sammen, så du bare skal tænke over, hvor mange I er, om du taler over mobil, og om du vil slippe for ledninger. Det bliver (forhåbentlig) ikke mere simpelt end det! Tryk på den konferencetelefon, du mener passer bedst til dit behov og læs mere.

Jabra Speak speakerphone guide: Speak 410

Jabra Speak speakerphone guide: Speak 510

Jabra Speak speakerphone guide: Speak 510+

Jabra Speak speakerphone guide: Speak 710

Jabra Speak speakerphone guide: Speak 810


 Jabra Speak 410

1-4 personer | PC/Mac | USB-ledning

Tilbage

Speak 410 er den simpleste udgave af en Jabra Speak speakerphone. Du kan koble den til din PC eller Mac med et USB-kabel, og den er nem at pakke ned i tasken og tage med. Det er en lille, kompakt konferencetelefon med 360° mikrofon, så du kan stille den på midten af et bord og fange det, du siger hele vejen rundt.

Du kan bruge den til at tage telefonsamtalerne alene på kontoret, hvor du kan gå rundt og tale normalt, hvor det giver en større frihed end at bruge computerens indbyggede højttalere og mikrofon eller at anvende et headset.

Mikrofonen fanger, hvad du siger inden for en radius af to meter, og derfor kan du også bruge Speak 410 til at samles op til 4 mennesker rundt om den. Højttaleren er kraftig nok til at spille et mindre rum op, så alle kan høre alle.

Læs mere om Jabra Speak 410 og køb den her

Bruger du Skype for Business? Så læs mere om Jabra Speak 410 MS her


 Jabra Speak 510

1-4 personer | PC/Mac + Mobil | USB-ledning + Bluetooth

Tilbage

Speak 510 giver dig forbindelse til PC eller Mac med USB og har derudover indbygget Bluetooth til din mobil. Den er kompakt og nem at pakke ned og sætte op, så du hurtigt kan oprette et telefonmøde, hvor du end er.

Den har ligesom Speak 410 en 360° mikrofon. Det betyder, at den fanger lyd fra alle retninger, så du kan sætte den på et bord og undgå at tænke på, om du nu sidder lige i den rette vinkel. Du kan vandre rundt i lokalet som en anden Joakim von And. Det er en ganske rar frihed at have.

Særligt hvis du skal invitere en kollega eller to indenfor!

Jabra Speak 510 er lavet til at opsnappe alle kommentarer fra to meters afstand, så I kan sagtens sidde i en lille rundkreds om konferencetelefonen og deltage i samtalen på lige fod. Det virker en anelse mere professionelt at gøre det med en speakerphone end at sætte mobilen på medhør, hvor alle er nødt til at lege gætteleg om, hvad der bliver sagt!

Læs mere om Jabra Speak 510 og køb den her

Bruger du Skype for Business? Så læs mere om Jabra Speak 510 MS her


 Jabra Speak 510+

1-4 personer | PC/Mac + Mobil | Bluetooth

Tilbage

Jabra Speak 510+ er den perfekte speakerphone til dig, der ønsker at gøre op med ledningernes tyranni en gang for alle. Du kobler op med din PC eller Mac via en lille, handy Bluetooth-dongle, som du selvfølgelig får med, når du køber konferencetelefonen.

Ingen rod, ingen løse forbindelser og slut med at falde over løse kabler på gulvet!

På alle andre områder kan den det samme som Speak 510. Den fungerer allerbedst, når du stiller den på et lille møde- eller skrivebord, Med to meters rækkevidde i alle retninger hører den, hvad du siger, som når du snakker normalt til en anden person i lokalet. Den indbyggede højttaler kan sagtens fylde et lille kontor eller møderum ud.

Derfor kan du både bruge den til personlig brug og til mindre møder, hvor I sidder en lille gruppe kolleger rund om bordet. Alle bliver hørt!

Læs mere om Jabra Speak 510+ og køb den her

Bruger du Skype for Business? Så læs mere om Jabra Speak 510+ MS her


Jabra Speak 710

1-6 personer (kan kobles sammen til endnu større møder) | PC/Mac + mobil | Bluetooth | HiFi-lyd

Tilbage

Jabra Speak 710 giver dig større fleksibilitet og bedre lyd end nogen anden model i serien. Med indbygget HiFi giver den et rigere lydbillede end nogen anden Speak konferencetelefon til både samtaler og musik. Den har derudover lidt kraftigere mikrofoner end Speak 410 og 510, så den fungerer til op til 6 personer i lokalet.

Men den helt særlige er, at du kan koble to Speak 710 speakerphones sammen. Det gør dem i stand til at virke til op til 12 personer i lokalet, og som en ekstra bonus taler de også sammen, når du lytter til musik, så de fungerer som et sæt Bluetooth højtalere i stereo.

Speak 710 er, ligesom 510+, helt og aldeles trådløs. Du får en Bluetooth dongle med, som du kan sætte i din computer, men hvis du foretrækker det gode gammeldags USB-kabel, har du også denne mulighed. F.eks. hvis din 710 er ved at gå kold på strøm.

Alt dette gør, at Jabra Speak 710 kan bruges til både personlig brug og helt op til mellemstore møder. Den er på lige fod en speakerphone og en Bluetooth højtaler, og du kan bruge den enkeltvis eller slå to sammen og få fuld valuta for pengene.

Læs mere om Jabra Speak 710 og køb den her

Bruger du Skype for Business? Så læs mere om Jabra Speak 710 MS her

 Jabra Speak 810

5-15 personer | PC/Mac + Mobil | USB-kabel + Bluetooth eller jack

Tilbage

Speak 810 er Jabras løsning til de forsamlinger, hvor du klemmer mere end 4 personer ind i et større mødelokale. Mikrofonerne kan række 3-4 meter ud i lokalet, så I nemt kan sidde op til 15 mennesker rundt om konferencetelefonen og deltage på lige fod i samtalen.

Du kan koble den til PC med et USB-kabel og til mobilen med Bluetooth, så du kan foretage opkald og besvare dem på flere enheder. En lille ekstra feature er den indbyggede opladerport i speakerphonen, du kan bruge til at give din mobil strøm, mens du bruger den.

Hvis du foretrækker ledninger fremfor Bluetooth, kan du også koble din smartphone eller tablet til Speak 810 med et 3,5 mm jackstik. Så er der muligheder for enhver smag!

Du kan læse mere om Jabra Speak 810 og købe den her

Bruger du Skype for Business? Så læs mere om Jabra Speak 810 MS her


Vil du vide mere? Læs om Jabra og se deres produkter her

Eller du kan se alle vores konferencetelefoner og speakerphones her© Zinuss.