Jabra Evolve serien

(Opdateret fra 05/07/2016)

Evolve-serien er en af de største succeshistorier for Jabra de seneste år. Det giver god mening: Kombinationen mellem god kvalitet og rimelig pris har været populær siden stenalderen.

Der findes endda en ret bred vifte af headset til kontoret, og du beslutter sådan set selv, hvor meget du vil spytte i dit Evolve. De billigste modeller kan mindre end de dyreste, men kvaliteten er altid i top, lige meget hvilken model du køber.

Men hvilket Evolve headset skal du så vælge? Vi kommer dig til undsætning og giver overblikket over de vigtigste og mest populære Evolve headset, der med sikkerhed vil gøre dig glad og tilfreds.

Det seneste skud på stammen hedder Evolve 75. Headsettet skiller sig ud ved at have bedre musiklyd, trådløs Bluetooth og en ret effektiv aktiv støjreduktion, som vitterlig får verden omkring dig til at tie stille.

 

Fire modeller i verdensklasse

Med Evolve-serien giver Jabra dig valget: Hvordan har du lyst til at arbejde?

Med fire helt forskellige modeller, du kan bruge til både PC og mobil, har du ganske enkelt altid et headset, der dækker dine behov, hvad end det er at slippe for ledninger, lukke af for den frustrerende støj omkring dig, eller du bare ønsker et produkt, som leverer en professionel samtalelyd til noget, der minder om røverpris.

Evolve 40 er et let og elegant headset, der er designet til at lukke af, når du skal arbejde eller tale i telefon.

Evolve 65 gør det samme som Evolve 40, men giver dig 100 % trådløs frihed med Bluetooth oveni.

Evolve 75 lægger en del på med bedre lyd i høretelefonerne, trådløs Bluetooth og aktiv støjreduktion, som slår kollegernes snak fra, når du skal koncentrere dig.

Evolve 80 er på alle måder opgraderet med store, altomsluttende ørepuder og effektiv aktiv støjreduktion, der fjerner stort set al støj. Det kan mærkes, når du skal gøre arbejdet færdigt, og alt og alle larmer omkring dig.

Foretrækker du det fortalt på billedform? Lad os være dig behjælpelige:

Jabra Evolve 40Jabra Evolve 65 Jabra Evolve 75Jabra Evolve 80

 


Evolve 40 – til dig der vil have mest headset for pengene

Kan du nikke genkendende til det her? Du prøver at få gjort dagens arbejde færdig, men der er for meget støj omkring dig, og du kunne egentlig godt tænke dig at høre musik for at styrke koncentrationen.

På den anden side skal du kunne høre, når telefonen ringer, og det skal være nemt for dig selv at ringe ud. Et par almindelige høretelefoner dur med andre ord ikke. Men det gør Evolve 40 heldigvis, da det samler et sæt gode høretelefoner og et sublimt headset i ét.

Jabra Evolve 40 er let og elegant og vejer ikke det store, så du kan bruge det i mange timer uden ubehag. Ørepuderne er specielt designet til at lukke af for larmen, og Busylight på headsettet lyser rødt, når du er optaget eller taler i telefon, så du ikke bliver forstyrret af kollegerne, mens du er ekstra koncentreret.

En kæmpe bonus er, at du kan styre både lyd og opkald på en lille kontrolenhed, der sidder på ledningen, og at du både kan koble dit headset til PC og mobil.

Læs mere om Evolve 40 her:

Evolve 40 mono med højttaler til ét øre

Evolve 40 stereo med to højttalere til begge ører


Evolve 65 – til dig der nægter at blive bundet af ledninger

Lyder Evolve 40 som noget for dig, men du vil hellere være fri for ledninger? Evolve 65 er fuldstændigt trådløs og kobles til både mobil og PC via Bluetooth. Du har op til 30 meters rækkevidde, og du kan endda være koblet på to enheder samtidig.

Batteriet lever i op til 10 timers aktivt brug, så du kan sagtens gå rundt i mange dage uden at skulle tænke på opladning.

Hvis det lyder fristende, kan du læse mere om Evolve 65 her:

Evolve 65 mono med højttaler til ét øre

Evolve 65 stereo med to højttalere til begge ører


Evolve 75 – hold fri fra både ledninger og støj

Det sidste skud på stammen i Evolve-serien er det exceptionelle Evolve 75 headset. Det kombinerer den trådløse frihed, du har med Evolve 65 med både en større komfort, større høretelefoner og muligheden for at slå en ekstra støjreduktion til, så du kan koble omverdenen fra og koncentrere dig om at få dine ting gjort!

Materialerne har fået et ekstra skud, så du virkelig mærker en robusthed og kvalitet, så du ikke er i tvivl om, at du har med et headset i topklasse at gøre. HiFi-lyden i hovedtelefonerne er også af en kvalitet, der giver dig lyst at høre mere.

Alt i alt er det en god opgradering af serien, vi har med Evolve 75, og du finder hurtigt ud af, at det er din bedste ven, når du vil være mere effektiv og mindre stresset på jobbet. Så gør det ikke så meget, at kollegerne taler lidt højt, tastaturer klikker derudaf, og kopimaskinen holder højlydt bal fem meter fra dig.

Evolve 75 fås kun med to højttalere, men til gengæld kan du opgradere med en holder til bordet, så dit headset ikke ligger og svømmer forskellige steder på skrivebordet eller gulvet (eller endnu værre – bliver helt væk).

Læs mere om Evolve 75 her:

Evolve 75 uden headset holder

Evolve 75 med headset holder


Evolve 80 – når kun 100 % koncentration er godt nok

Med Evolve 80 kan du godt sige farvel til støj og goddag til fantastisk lyd og koncentration, når du arbejder. Den tager alt, hvad Evolve serien er god til og gør det endnu bedre.

De store ørepuder omslutter øret og lukker endnu mere støj ude. Og hvis det ikke skulle være nok, kan du slå den aktive støjdæmpning til, der effektivt eliminerer resten af den støj, som trænger igennem høretelefonerne. Det betyder, at du omslutter dig med stilhed, selvom alting larmer omkring dig.

Musikken spiller bedre og er endnu mere detaljeret, og du har stadig den sublime mikrofon og fuld kontrol over både lyd og opkald med kontrolenheden. Du er med andre ord klar til at yde dit allerbedste overalt.

Læs mere om Evolve 80 her

God fornøjelse med dit Evolve headset!


 

Er du på udkig efter andre headset også? Find det helt rigtige headset her