Jabra Evolve guide - Sådan finder du det bedste headset

Jabra Evolve serien

(Opdateret fra 05/07/2016)

Jabra Evolve-serien er en af de største succeshistorier for Jabra de seneste år. Og det giver god mening. Kombinationen mellem høj kvalitet og rimelig pris har været populær siden stenalderen.

Og Evolve har hele spektret: Fra de priseffektive modeller, der bare giver en god samtale med kunderne, så de ikke løber skrigende bort og over i konkurrentens favn. Til de mere luksuriøse af slagsen, som med aktiv støjreduktion skruer ned for kollegerne omkring dig, eller som totalt ledningsløse lige er til at tage med på farten.

Men hvilket Evolve headset skal du så vælge? Skal du gå mod lavpris eller luksus?

Valget er svært, men vi kommer dig til undsætning og giver overblikket over de vigtigste og mest populære Evolve headset, der med sikkerhed vil gøre dig og dine kunder glade og tilfredse.

Jabra Evolve 65t - true wireless headsetDet sidste skud på stammen hedder Evolve 65t. Det er verdens første såkaldte professionelle ”true wireless” headset og består af to små ørepropper med mikrofon, som er helt uden ledninger. Det går perfekt til at posere foran kameraet i skræddersyet italiensk habit med privatflyet i baggrunden, men vi andre mere dødelige kan også være med. Læs mere om Evolve 65t her

Seks modeller i til alle behov

Med Evolve-serien giver Jabra dig valget: Hvordan har du lyst til at arbejde?

Seks helt forskellige modeller sørger for, at du ganske enkelt altid har et headset, der dækker dine behov, ligegyldig hvor mange nuller du har i bankbogen, hvor mange timer du sidder på kontoret, eller hvor mange kilometer du slider på vejene. Og så kan de alle kobles til både computeren og mobilen.

Evolve 40 er et let og elegant headset, der er designet til at lukke af, når du skal arbejde eller tale i telefon.

Evolve 65 gør det samme som Evolve 40, men giver dig 100 % trådløs frihed med Bluetooth oveni.

Evolve 75 lægger en del på med bedre lyd i høretelefonerne, trådløs Bluetooth og aktiv støjreduktion, som slår kollegernes snak fra, når du skal koncentrere dig.

Evolve 80 er på alle måder opgraderet med store, altomsluttende ørepuder og effektiv aktiv støjreduktion, der fjerner stort set al støj. Det kan mærkes, når du skal gøre arbejdet færdigt, og alt og alle larmer omkring dig.

Udover de fire ovennævnte modeller er der to specielle Evolve headset, der hver især byder på lidt ekstra:

Evolve 65t er et såkaldt ”true wireless” headset, der hylder minimalismen og det diskrete design. Det består af to små ørepropper, du forbinder til mobilen eller computeren trådløst via Bluetooth, og det er helt uden ledninger, mikrofonarm eller nakkebøjle. Perfekt til dig, der er meget på farten og foretrækker at pakke let.

Evolve 75e er et diskret in-ear headset, som sidder på nakken af dig – på den gode måde, naturligvis. Headsettet er spækket til med gode funktioner, såsom hi-fi, aktiv støjreduktion og Bluetooth, og så er det uden mikrofonarm, så du også kan bruge det i fritiden som et sæt in-ear høretelefoner.

Foretrækker du det på billedform? Lad os være dig behjælpelige:

Jabra Evolve 40Jabra Evolve 65 Jabra Evolve 75Jabra Evolve 80

Og to helt særlige in-ear headset til både samtaler og musik på farten:

Jabra Evolve 65tJabra Evolve 75e

 


Evolve 40 – mest headset for pengene

Kan du nikke genkendende til det her? Du prøver at få gjort dagens arbejde færdig, men der er for meget støj omkring dig, og du kunne egentlig godt tænke dig at høre musik for at styrke koncentrationen.

På den anden side skal du kunne høre, når telefonen ringer, og det skal være nemt for dig selv at ringe ud. Et par almindelige høretelefoner dur med andre ord ikke. Men det gør Evolve 40 heldigvis, da det samler et sæt gode høretelefoner og et sublimt headset i ét.

Jabra Evolve 40 er let og elegant og vejer ikke det store, så du kan bruge det i mange timer uden ubehag. Ørepuderne er specielt designet til at lukke af for larmen, og Busylight på headsettet lyser rødt, når du er optaget eller taler i telefon, så du ikke bliver forstyrret af kollegerne, mens du er ekstra koncentreret.

En kæmpe bonus er, at du kan styre både lyd og opkald på en lille kontrolenhed, der sidder på ledningen, og at du både kan koble dit headset til PC og mobil.

Læs mere om Evolve 40 her:

Evolve 40 mono med højttaler til ét øre

Evolve 40 stereo med to højttalere til begge ører


Evolve 65 – til dig der nægter at blive bundet af ledninger

Lyder Evolve 40 som noget for dig, men du vil hellere være fri for ledninger? Evolve 65 er fuldstændigt trådløs og kobles til både mobil og PC via Bluetooth. Du har op til 30 meters rækkevidde, og du kan endda være koblet på to enheder samtidig.

Batteriet lever i op til 10 timers aktivt brug, så du kan sagtens gå rundt i mange dage uden at skulle tænke på opladning.

Læs mere om Evolve 65 her:

Evolve 65 mono med højttaler til ét øre

Evolve 65 stereo med to højttalere til begge ører


Evolve 75 – hold fri fra både ledninger og støj

Evolve 75 kombinerer den trådløse frihed, du har med Evolve 65 med både en større komfort, større høretelefoner og muligheden for at slå en ekstra støjreduktion til, så du kan koble omverdenen fra og koncentrere dig om at få dine ting gjort!

Materialerne har fået et ekstra skud, så du virkelig mærker en robusthed og kvalitet, så du ikke er i tvivl om, at du har med et headset i topklasse at gøre. HiFi-lyden i hovedtelefonerne er også af en kvalitet, der giver dig lyst at høre mere.

Alt i alt er det en god opgradering af serien, vi har med Evolve 75, og du finder hurtigt ud af, at det er din bedste ven, når du vil være mere effektiv og mindre stresset på jobbet. Så gør det ikke så meget, at kollegerne taler lidt højt, tastaturer klikker derudaf, og kopimaskinen holder højlydt bal fem meter fra dig.

Evolve 75 fås kun med to højttalere, men til gengæld kan du opgradere med en holder til bordet, så dit headset ikke ligger og svømmer forskellige steder på skrivebordet eller gulvet (eller endnu værre – bliver helt væk).

Læs mere om Evolve 75 her:

Evolve 75 uden headset holder

Evolve 75 med headset holder


Evolve 80 – når kun 100 % koncentration er godt nok

Med Evolve 80 kan du godt sige farvel til støj og goddag til fantastisk lyd og koncentration, når du arbejder. Den tager alt, hvad Evolve serien er god til og gør det endnu bedre.

De store ørepuder omslutter øret og lukker endnu mere støj ude. Og hvis det ikke skulle være nok, kan du slå den aktive støjdæmpning til, der effektivt eliminerer resten af den støj, som trænger igennem høretelefonerne. Det betyder, at du omslutter dig med stilhed, selvom alting larmer omkring dig.

Musikken spiller bedre og er endnu mere detaljeret, og du har stadig den sublime mikrofon og fuld kontrol over både lyd og opkald med kontrolenheden. Du er med andre ord klar til at yde dit allerbedste overalt.

Læs mere om Evolve 80 her


Evolve 65t – meget mindre headset for pengene

Med Evolve 65t har Jabra skabt nok det mindste professionelle headset i verden. Det er to små trådløse earbuds, du sætter i ørerne. Og det er det… Headsettet er ”true wireless”, altså helt uden kabler.

For at holde styr på sagerne får du et etui med til dine earbuds, som endda indeholder to fulde opladninger. Da headsettet i sig selv holder til 5 timers tale og musik, vil en smule hovedregning ende ud i, at du har i alt 15 timer.

Headsettet er desuden udstyret som et sæt in-ear høretelefoner til fritiden, eller når du vil have musik under arbejdet. Hi-fi lyd og Jabra Sound+ app’en på telefonen, hvor du kan finjustere equalizeren, bringer musikoplevelsen i en helt anden liga end ved et almindeligt kontorheadset.

Mikrofonarm finder du ingen af. Hele herligheden er indbygget i de små earbuds. Her sidder hele fire mikrofoner, der tilsammen giver et fuldendt lydbillede, som headsettet bruger til at fokusere på din stemme, mens alt andet bliver skruet helt ned for.

Ikke dårligt af et par små dutter, der er mindre end et Werthers Echte bolche.

Læs mere om Evolve 65t her


Evolve 75e – styrken sidder i nakken

Til sidst har vi Jabra Evolve 75e, som har at par ganske særlige tricks i ærmet. Eller måske mere i nakken.

Evolve 75e er et trådløst in-ear headset, ligesom Evolve 65t, men i stedet for den totale trådløshed er de to earbuds forbundet via et kabel, du lægger om nakken, i populær tale kaldet neckbuds. Og i det kabel sidder nogle ganske brugbare funktioner.

Først og fremmest har Evolve 75e aktiv støjreduktion, der sørger for at pakke støjen omkring dig væk og levere en stilhed, som efterhånden er i høj kurs i en hektisk verden. Du kan yderligere afskærme dig med hi-fi i høretelefonerne, så ingen lyde udefra kan forstyrre dit fokus. Et busylight på siden gør det yderligere nemt for dine kolleger at se, når du er optaget i en samtale.

Headsettet er uden mikrofonarm. I stedet sidder mikrofonen diskret på ledningen. Derfor fungerer Evolve 75e også som et sæt høretelefoner i høj kvalitet, når du ikke er på arbejde.

Med batteri til op mod 14 timers arbejde og fornøjelser holder headsettet nemt til en arbejdsuge.

Læs mere om Evolve 75e her


Med det håber vi, at du er blevet lidt klogere på, hvor på Evolve-skalaen du ligger.

Har du måske andre headset i tankerne? Så find flere headset til PC, mobil og fastnet her© Zinuss.