Gode møder i en globaliseret verden

Vi dansker holder mange møder i løbet af en almindelig arbejdsuge. Og ikke kun i arbejdslivet, vi holder også ofte lange møder med boligforeningen eller fodboldklubben. Vi kan lide at snakke sammen, og vi vil gerne være fuldstændig enige, inden vi træffer en beslutning.

Fordelene med mange møder kan selvfølgelig være et stort engagement og en demokratisk proces. Men ulemper er der også mange af, og vil vi gerne snakke lidt om, hvordan man håndterer dem og løser dem, så vi alle kan komme videre med vores dag.

Fysiske møder

Fysiske møder i arbejdslivet kan selvfølgelig være en effektiv måde at kommunikere på, da det oftest inviterer til samarbejde og fælles beslutninger. Et godt møde kan også bidrage til en god gruppedynamik.

Velmotiverede og velforberedte møder kan således give dedikation og energi, og deltagerne kan gå fra mødet med viden om, at de har bidraget med noget. Gode møder er ret nemme at arrangere, hvis du bare kan kommunikere en klar og vel mo...

Read More

Jabra Speak guide

Jabra Speak speakerphones

Jabra Speak speakerphones er populære og en af Jabras helt store succeser. Hvorfor? Fordi de er nemme at sætte op og bruge, og de ikke koster det store for dig og din virksomhed. Det gør dem til en god investering, når du gerne vil invitere dine kolleger med i samtalen til et godt gammeldags telefonmøde, eller når du bare ønsker at holde telefonsamtalen i lokalet i stedet for gennem røret.

Mange andre konferencetelefoner koster det hvide ud af øjnene, og derfor er det en lettelse at kunne sætte en telefonsamtale op med lyden strømmende ud i rummet, uden at du skal tænke på firmaets økonomiske fremtid. Jabra Speak giver dig netop det: Høj kvalitet for få penge.

Nu er der jo desværre én grundregel i livet: Intet er simpelt. Jabra laver nemlig ikke kun én speakerphone til alle behov, men der findes hele fire forskellige modeller med hver deres fordele. Det er vores ærbare pligt at komme forvirringen til livs, så du ved, om du kan finde en Jabra Speak, der giver dig værdi. D...

Read More