Bluetooth headset

Når vi taler om Bluetooth headset, kender vi alle det lille stykke elektronik, der sidder i øret, når vi taler i mobil på farten og i bilen. Men dit mobilheadset kan efterhånden så meget mere, hvis du er villig til at udforske mulighederne. Større og bedre modeller er efterhånden kommet, og nu kan du bruge det til hele din arbejdsdag og hverdag, så du får endnu større glæde ud af din investering.

Du kan med stor fordel kan bruge dit Bluetooth headset til mobilen, men flere modeller giver dig også en stabil forbindelse til din computer. Og kvaliteten er blevet så god, at den gamle øresnegl har udviklet sig til en sublim høretelefon musik, der oveni har en professionel mikrofon til samtalen. Bluetooth headsettet har bevæget sig væk fra den professionelle businessman og ind i vores alles hverdag.

Vi hjælper dig her med at finde ud af, hvad dit behov er, så vi (håber vi) kan inspirere dig til at finde det trådløse headset, der er mest perfekt til dit liv.

Bluetooth headset


Det mobile Bluetooth headset

Det er til dig, der har brug for at have et headset på farten, i bilen eller blot have hænderne fri til at arbejde, mens du taler med andre i mobiltelefon. Det enormt fede ved denne type Bluetooth headset er, at de ikke fylder noget, og du ikke behøver at have din mobil fremme, når du taler i den.

Du vil også opleve, at dine samtaler bliver i meget højere kvalitet, så du nemt kan gå rundt i larmende omgivelser udenfor og føre en almindelig dialog med både kolleger, kunder, venner og familie. Det skyldes i høj grad den veludviklede teknologi i de allerbedste Bluetooth headset til mobil, der aktivt fjerner baggrundsstøjen og gør dig helt tydelig i den anden ende af røret.
Derfor er disse mobilheadset perfekte til den kørende sælger, håndværkeren eller andre professionelle, som er på farten meget af arbejdsdagen.

Se de tre mest populære modeller fra hhv. Jabra, Plantronics og Sennheiser, der garanterer dig en markant forbedret lyd her:

Bluetooth headset til mobil og smartphones

 

Køb Jabra Stealth her

Køb Plantronics Voyager Legend her

Køb Sennheiser Presence Business her

Eller se hele udvalget her


Tag headsettet med på din PC

Er du både på farten og på kontoret, og taler du også med kunder over dit firmas softphone på PC? Så kan du med fordel læse med her. For en udvalgt skare af de bedste Bluetooth headset kan opgraderes med en såkaldt dongle, som sørger for at forbinde headsettet med din softphone, når du sætter den i computeren. Som en yderligere fordel har du ofte meget længere rækkevidde og samme gode støjreduktion. Dit headset er derudover lavet til at tilbyde dig en identisk funktionalitet, som du er vant til fra din mobil.

Med et trylleslag har du dermed fjernet behovet for at have to forskellige headset på farten og på kontoret, og med visse softphones kan du endda overføre samtalen til mobilen. Så kan du tale frit videre, mens du går ud af døren.

Vi præsenterer nedenunder de samme headset som før, men bare med Bluetooth dongle, der giver dig alle fordelene fra mobilen også på PC. OBS! Hvis du bruger Microsoft Lync eller Skype for Business, har producenterne lavet nogle særlige modeller til dig. Klik her for at se Lync/Skype certificerede headset

Bluetooth headset med UC dongle

Køb Jabra Stealth UC her

Køb Plantronics Voyager Legend UC her

Køb Sennheiser Presence UC her

Eller se hele udvalget her


Opgrader din komfort med hovedbøjle

Hvis du oftest bruger dit Bluetooth headset på kontoret, kan du overveje at vælge et headset med hovedbøjle. Hvorfor? Fordi hovedbøjlen er uendeligt meget mere behagelig at have på, når du taler i din mobiltelefon eller softphone gennem din arbejdsdag. Desuden er de lange mikrofonarme bedre til at opfange din stemme, når du er inden døre, så du giver dine telefonsamtaler den ekstra kvalitet, de har brug for.

Derfor vil det være en god investering at opgradere udstyret til kontorbrug, og du kan stadig tage dit headset med på farten, når du har brug for det. Vi præsenterer nogle af de mest populære modeller med hovedbøjle. Hvis du bruger MS Lync eller Skype for Business til din telefoni, findes der særlige modeller. Dem finder du her

Bluetooth headset til PC

Køb Jabra Evolve 65 her

Køb Plantronics Voyager Focus her

Køb Sennheiser MB Pro 1 UC her

Eller se hele udvalget her


Bluetooth headset til musik og koncentration

Teknologien er heldigvis efterhånden blevet så god, at vi nu begynder at se den velkomne hybrid af høretelefoner og headset – en fantastisk mikrofon til samtaler og nogle solide højttalere til en fordybende musikoplevelse. Tidligere har man kun kunnet få det ene – et headset med en underpræsterende musiklyd eller et par høretelefoner med en dårlig mikrofon. Men nu begynder der at komme en revolutionerende ny generation af Bluetooth headset, som giver dig det bedste fra begge verdener. Vi hos Zinuss er i hvert fald ikke i tvivl, og vi bruger det selv, når vi arbejder.

Så hvis du er klar på at bruge et headset til det hele i god kvalitet, foreslår vi dig at kaste din kærlighed på disse vidundere. Så kan du skifte problemfrit mellem telefonsamtalen og dyb koncentration med musik uden at skulle skifte noget udstyr overhovedet. Det er modellen til ikke alene dit arbejde, men hele dit headsetbehov.

De bedste modeller fra Jabra og Plantronics leverer en fantastisk lyd, som virker fuldt ud som et musikheadset oveni den høje standard inden for samtalelyd. Vi præsenterer dem nedenunder. Hvis du bruger MS Lync eller Skype for Business, findes der særlige varianter, som er optimeret hertil. Se dem her

Bluetooth musik headset

Køb Jabra Evolve 65 Stereo her

Køb Plantronics Voyager Focus her


Vi håber, du fik inspiration til at kaste dig ud i et Bluetooth headset, der passer til ikke bare dit øre, men til hele din arbejdsdag.

 

Vil du vide mere om Jabra? Læs mere her

Vil du vide mere om Plantronics? Læs mere her

Vil du vide mere om Sennheiser? Læs mere her