Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Støjreducerende headset og hovedtelefoner guide

Opdateret fra 30/11/2016
Støjreducerende hovedtelefoner og headset

Vi har alle brug for at kunne koncentrere os en gang imellem. Støjgener kan være en stor belastning, når vi enten skal slappe af, eller når vi skal yde noget ekstra på arbejdet, der kræver vores fokus. Vi har tidligere skrevet et blogindlæg om, hvad du kan gøre for at slippe for støj på arbejdspladsen.

Mange af os tyr til et par høretelefoner med støjreduktion for at hjælpe os igennem hverdagen. Vi får både privat adgang til vores yndlingsmusik, og vi kan lukke os inde i en verden af velbehag, så vi i god ro og fred kan fordybe os.

Der findes desværre en del modeller på markedet med svingende kvalitet og pris. Det kan være svært at vælge, når stort set alle produkter på hylden kalder sig selv ”Noise Cancelling Headphones”. For vi er ikke dummere, end at vi kan regne ud, at ikke alle kan være lige gode til opgaven.

Derfor er det vigtigt at holde sig for øje, hvilke typer af støjreducerende hovedtelefoner der er derude, ...

Read More

Philips SpeechMike serien

Opdateret fra 05/07/2016

Vi er alle enige om, at Philips SpeechMike er et perfekt redskab til alle, der dikterer på PC. De er særligt uundværlige i sundhedssektoren, da de både er nemme at bruge, enormt stabile og er ekstra hygiejniske. Men med de mange forskellige modeller på markedet kan det være en vanskelig opgave at finde den model, der passer dig allerbedst. Derfor har vi lavet en hurtig og nem guide til dig, så du på under 2 minutter ved, hvilken SpeechMike der er skræddersyet til dig.

Hvis du vil vide det hele, har vi endda lavet den udførlige og ultimative guide, så du kan blive ekspert på under 5 minutter. Find den neden under vores hurtige guide eller klik her.

Den nemme guide på 2 minutter

Når du vælger den bedste SpeechMike, skal du kun tage stilling til to ting. Det er alt!

1) Vil du bruge trykknap eller skydeknap?
2) Ønsker du at opgradere til Premium Air for at opleve en endnu større kvalitet, funktionalitet og fleksibilitet?

Overblik over Philips SpeechMike modeller

Trykknap eller skydeknap?

T...

Read More

lympus DS-9500 vs. DS-7000

Olympus DS-9500 vs. DS-7500 diktafon

Olympus har længe været i førerfeltet for kvalitetsprodukter til diktering for det kræsne publikum blandt læger og advokater. Den foretrukne diktafon har i de sidste par år været den allestedsnærværende Olympus DS-7000, men nu har Olympus valgt at lancere en konkurrent til sig selv for at optimere arbejdsgangene og -stuerne derude på klinikker og kontorer: Den spritnye Olympus DS-9500!

Vi springer med på lederholdet og viser forskelle og innovationer, samt hvem af jer der kan drage fordel af at smide firmaets penge efter en opgradering, og hvem der ganske enkelt vil have det bedre af at blive lidt længere på sidelinjen og holde fast i den gamle efterprøvede model.

Wi-Fi hele vejen

For ved første øjekast er forskellene måske ikke helt så synlige. Begge diktafoner bruger den velkendte skydeknap til at styre dikteringen, og begge er trådløse og kan sættes i en docking station, når de skal have lidt velfortjent hvile. Men bag den velpolerede facade gemmer den nye DS-...

Read More

Jabra Engage DECT headset serien

Jabra Engage DECT headset serien

”If it ain’t broke, don’t fix it.” Det er en af de mere pragmatiske vendinger, vi har hørt fra det amerikanske kontinent. Men den pragmatik har den danske virksomhed Jabra valgt at blæse hårdt og godt på. For nu kommer de med en afløser til deres gamle PRO 9400, det populære og effektive trådløse headset til callcentre og andre kontorer med meget telefonsnak.

Og det er naturligvis velkomment med en nyhed af den størrelse. Jabra PRO 9400-serien har været et af de mest populære headsets, siden det kom på markedet tilbage i 2009. Det siger noget om det, at det først nu er blevet på tide med en afløser. Med tilslutning til både PC, mobil og din fastnettelefon, et stort udvalg til mange slags ønsker og en rækkevidde på op til 150 meter har det været svært at komme med noget, som kunne noget mere eller bedre.

Så der er noget at leve op til, og nu har Jabra endelig fået samlet nok sammen til at kunne afsløre afløseren, og de har givet deres nye hjertebarn på seks...

Read More

Plantronics ANC headset: Rocket science til fornuftig pris

Siden hunden Laika i 1957 som den første logrende ven blev sendt ud til sin uvisse skæbne i en rumkapsel, har vi været besat af at sprede vores kulbaserede liv ud over hele solsystemet. Næste destination er Mars, og menneskeheden knokler hårdt på at indtage den golde røde ørkenplanet med en gennemsnitstemperatur på -60°C og et iltindhold på hele 0,14 % i atmosfæren. Nogle ville argumentere for, at det stadig er bedre levevilkår end den danske vinter, og vi erklærer os forsigtigt enige.

Men erobringen af galaksen går stærkt, og headsetproducenten Plantronics har været med hele vejen fra start!

Nuvel, der sad ikke et Plantronics headset på hunden Laika, selvom folk i kontrolrummet i Kazakhstan nok havde lyst til at spørge, ”hvem er en god dreng?” Men i begyndelsen af 60’erne blev Plantronics kontaktet af NASA for at levere headsets, når den amerikanske Ground Control skulle have fat i Major Tom. Det tætte samarbejde har resulteret i...

Read More