Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Støjreducerende headset og hovedtelefoner guide

Opdateret fra 30/11/2016
Støjreducerende hovedtelefoner og headset

Vi har alle brug for at kunne koncentrere os en gang imellem. Støjgener kan være en stor belastning, når vi enten skal slappe af, eller når vi skal yde noget ekstra på arbejdet, der kræver vores fokus. Vi har tidligere skrevet et blogindlæg om, hvad du kan gøre for at slippe for støj på arbejdspladsen.

Mange af os tyr til et par høretelefoner med støjreduktion for at hjælpe os igennem hverdagen. Vi får både privat adgang til vores yndlingsmusik, og vi kan lukke os inde i en verden af velbehag, så vi i god ro og fred kan fordybe os.

Der findes desværre en del modeller på markedet med svingende kvalitet og pris. Det kan være svært at vælge, når stort set alle produkter på hylden kalder sig selv ”Noise Cancelling Headphones”. For vi er ikke dummere, end at vi kan regne ud, at ikke alle kan være lige gode til opgaven.

Derfor er det vigtigt at holde sig for øje, hvilke typer af støjreducerende hovedtelefoner der er derude, ...

Read More

Trådløst headset: Bluetooth vs. DECT

Trådløst wifeless headset blog

Hvis du kraftigt overvejer at skippe ledningen og give dig i kast med et trådløst headset til iPhone eller PC, tænker du helt sikkert først og fremmest på Bluetooth. Det er ok at indrømme!

Men der er flere teknologier om buddet. Hvis du graver lidt i nørderiet, finder du hurtigt folk, der taler om DECT eller endda bruger udtrykket wireless headset. Og det er et problem. For nu skal du jo tage stilling!

Men tag lige en dyb indånding og lad os hjælpe. For hvis du giver os et par minutter af din tid, skal vi nok få ændret den følelse af forvirring. Så slipper du i sidste ende for at købe et forkert headset og kaste alle pengene i grams. Så lad os fortælle dig det, du bør vide om Bluetooth og DECT, hvorfor du måske ikke altid burde gå efter et Bluetooth headset, og hvorfor wireless ikke er en teknologi. (Det betyder bare trådløs. Så er den løst…)

TL;DR: DECT har bedre rækkevidde og er mere stabilt end Bluetooth. Til gengæld er Bluetooth noget mere fleksibel...

Read More

Olympus RecMic serien

Diktering på hospitalet skal foregå glidende for hele personalet. Fra den dikterende læge, over den transskriberende sekretær til IT-afdelingen, der skal holde alle systemer opdaterede.

Derfor er USB-mikrofoner også en enormt vigtig del af et hospital. Hvis du ikke kan indtale patientdata direkte ind i dit EPJ-system, vil det være svært at opretholde en effektiv daglig arbejdsgang for den enkelte patient på tværs af kolleger og afdelinger.

Olympus RecMic serien er skabt specifikt til diktering og talegenkendelse i sundhedsvæsnet og er en af de mest populære diktafoner på hospitaler og klinikker. Med en helt ny serie kaldet RecMic II får du nu en endnu højere standard for lydkvalitet og hygiejne, som gør diktafonen endnu bedre til de almindelige krav inden for sygehusvæsnet.

Olympus RecMic DM 2200 vs RM 4110S

Den nye RecMic er bygget med et enormt fokus på at være immun mod sygdomme. Alle overflader er bygget med Polygiene®, der indeholder små koncentrationer af sølvklorid, som hæmmer bakterievækst. Der...

Read More

Plantronics RIG 500E review

 Plantronics RIG 500E gamer headset

Plantronics har i de senere år satset hårdt på den professionelle eSport-scene, hvor flere af de helt store hold er blevet spottet med det monstrøse Plantronics GameCom Commander på hovedet, når de har kæmpet hårde slag foran millioner af seere på skærmen.

Det er derfor også med en vis forventning, at vi sætter tænderne i Plantronics RIG 500E, et gaming headset som endda har fået tilkendegivet sin støtte af den globale organisation for eSport ESL.

RIG 500E er først og fremmest et headset til PC, og det bryster sig af både at kunne levere en troværdig Dolby Surround Sound med USB, men du kan også tage USB’en fra og bruge headsettet til din konsol eller mobil med 3,5 mm jack.

I det hele taget kan du skifte alt ud, hvilket i vores optik lyder lovende. Så behøver man ikke købe et helt nyt, hvis hovedbøjlen knækker, fordi man i et svagt øjeblik ragequittede i Minecraft (ikke at vi selv gjorde det, vi er meget rolige mennesker).

Så er det bare at se, om det Plantronic...

Read More

Jabra Evolve serien

(Opdateret fra 05/07/2016)

Evolve-serien er en af de største succeshistorier for Jabra de seneste år. Det giver god mening: Kombinationen mellem god kvalitet og rimelig pris har været populær siden stenalderen.

Der findes endda en ret bred vifte af headset til kontoret, og du beslutter sådan set selv, hvor meget du vil spytte i dit Evolve. De billigste modeller kan mindre end de dyreste, men kvaliteten er altid i top, lige meget hvilken model du køber.

Men hvilket Evolve headset skal du så vælge? Vi kommer dig til undsætning og giver overblikket over de vigtigste og mest populære Evolve headset, der med sikkerhed vil gøre dig glad og tilfreds.

Det seneste skud på stammen hedder Evolve 75. Headsettet skiller sig ud ved at have bedre musiklyd, trådløs Bluetooth og en ret effektiv aktiv støjreduktion, som vitterlig får verden omkring dig til at tie stille.

 

Fire modeller i verdensklasse

Med Evolve-serien giver Jabra dig valget: Hvordan har du lyst til at arbejde?

Med fire helt...

Read More