Sorter faldende

Mange bliver i disse tider sendt hjem i karantæne og skal derfor lige pludselig have et hjemmekontor op at stå. Har du mange kald med kunder, eller onlinemøder med dine kolleger får du hurtigt behov for at kunne føre en samtale i ordentlig kvalitet. Du får her en hurtig præsentation af de bedste produkter, der er på markedet.

Corona: Headset er mangelvare

I disse triste coronatider er der kommet et stort boom af folk, der har behov for at kunne arbejde hjemmefra. Det betyder desværre også, at mange headset-producenter har fået solgt ud af deres lagre og på grund af krisen kan der være lange leveringstider.

Derfor har vi samlet en liste over de bedste løsninger, som ikke blot kan bruges nu og her derhjemme, men også når du kommer tilbage på kontoret. Herunder kan du se de produkter vi har på lager, der kan leveres hurtigt.

TRÅDLØSE HEADSET

Jabra Evolve 75 MS

Jabra Evolve 75 MS er et lækkert Bluetooth headset med op til 15 timers taletid på en opladning. Det har indbygget støjreducerende ANC-teknologi dæmper ba...

Read More

Olympus ODMS diktering FAQ

Hvad end du bruger diktering til hospitalet som læge eller til din praksis som advokat, entreprenør, sælger, eller meget andet, kommer du til at skulle håndtere store mængder diktater og dokumenter. Derfor er diktering i dag lige så meget software på computeren, som det er diktafoner i hånden.

Heldigvis laver producenterne af diktafoner deres egen skræddersyede software til professionelt brug, som gør hele arbejdsflowet mere produktivt og nemt for brugeren. Philips har SpeechExec Pro til deres diktafoner, og Olympus har ODMS, som smertefrit kan håndtere alt fra enkelte brugere på én computer til komplicerede workflows i store organisationer.

Men for at du som dikterende eller transskriberende kan arbejde effektivt og uforstyrret, og systemet bag næsten er usynligt, kræver det, at opsætningen af programmerne sidder lige i skabet.

Derfor har vi sat den nordiske Key Account Manager for Olympus, Thomas Karnehammar, stævne for at forklare, hvad ODMS egentlig er og hjæ...

Read More

Plantronics Savi 8200 serien

Plantronics Savi 8220 DECT headset

Er du til trådløse headset med lang rækkevidde, når du arbejder, og vil du gerne have musik i ørerne, når du skal have tingene gjort? Så har vi to gode nyheder til dig. Ét: du er ikke den eneste, og to: der findes faktisk et headset, der kan gøre det.

For Plantronics er nu kommet med Savi 8200, afløseren for deres trådløse Savi 700 DECT headset, der længe været en fast del af enhver kontormedarbejders mest elskede udstyr.

For trådløse headset med DECT i stedet for Bluetooth har mange fordele til professionelt brug, og derfor er Savi ganske populær på mange arbejdspladser i det ganske land.

Læs også: Trådløst headset: Er Bluetooth altid det rigtige?

Og med Savi 8200 er der sket noget. Både for dig, der bare ønsker et trådløst headset til at tage telefonopkaldene, og for dig, der også gerne vil have musik og koncentration, mens du udfører dine opgaver. For Plantronics lukker nu hullet mellem DECT og den massivt bedre lyd du har kunnet finde i Bluetooth headset, in...

Read More

Headset og høretelefoner til træning

Her hos Zinuss sidder vi meget foran en computer. Timerne går, blogindlæg bliver skrevet, produkter bliver lagt op, kaffen bliver suppleret med lidt fløde og kage, og pludselig bliver den ellers så veltrænede sixpack forvandlet til en kvabset ølkasse. Og den pryder ikke så godt, når vi smider trøjen på stranden, og den får heller ikke ligefrem vores praktiserende læger til at juble af begejstring under det årlige helbredstjek.

Og så er det jo godt, at man heldigvis kan træne sig ud af flommernes greb, og det gør vi danskere generelt også i stor stil. Ifølge Idrættens Analyseinstitut holder 4 ud af 5 danskere formen ved lige ved hjælp af en eller anden form for aktivitet.

Men vi kender alle godt fornemmelsen af, at vi godt kunne glide ind i den gruppe af mennesker, som ikke gør. Som bare ligger på sofaen. Bare lige for en enkelt dag… Derfor er det vigtigste, at du dyrker en aktivitet, som giver det skønne dopamin til hjernen, for ellers ved vi alle godt, det nyeste show på Netflix nok end...

Read More

Jabra Evolve serien

(Opdateret fra 05/07/2016)

Jabra Evolve-serien er en af de største succeshistorier for Jabra de seneste år. Og det giver god mening. Kombinationen mellem høj kvalitet og rimelig pris har været populær siden stenalderen.

Og Evolve har hele spektret: Fra de priseffektive modeller, der bare giver en god samtale med kunderne, så de ikke løber skrigende bort og over i konkurrentens favn. Til de mere luksuriøse af slagsen, som med aktiv støjreduktion skruer ned for kollegerne omkring dig, eller som totalt ledningsløse lige er til at tage med på farten.

Men hvilket Evolve headset skal du så vælge? Skal du gå mod lavpris eller luksus?

Valget er svært, men vi kommer dig til undsætning og giver overblikket over de vigtigste og mest populære Evolve headset, der med sikkerhed vil gøre dig og dine kunder glade og tilfredse.

Jabra Evolve 65t - true wireless headsetDet sidste skud på stammen hedder Evolve 65t. Det er verdens første såkaldte professionelle ”true wireless” headset og består af to små ørepropper med mikrofon, so...

Read More

Jabra – Hvad ligger bag navnet?

Jabra – Hvad ligger bag navnet?

Nogle mennesker argumenterer for, at der ligger meget kraft eller personlighed gemt i et navn. Bare spørg alle numerologer eller Skrammer Sølvguitar fra Ry. Denne urkraft ligger ikke kun i os mennesker, den spreder sig ud over alt, hvad der indgår i vores hverdag. Lige fra kæledyr til køleskabe.

Det er derfor ikke kun hos marketingsafdelinger verden over, at produktets navn kan ændre verdens gang. Forskere fik f.eks. studerende til at ændre syn på samme usunde slik ved at ændre navnet fra ”Candy chews” til ”Fruit chews”. Ganske radikalt, og ganske interessant!

Et navn, der signalerer kvalitet, innovation, bæredygtighed og eksklusivitet, kan øge interessen og skabe en positiv følelse, allerede før at man overhovedet har set selve produktet.

Derfor lægger producenter en stor indsats, når deres nye produkter skal i døbefonten, og nogle navne kan være endog særdeles gennemtænkte, da de nogen gange betyder mere, end man umiddelbart skulle tro. Forskellige talkomb...

Read More

In-ear, on-ear, over-ear headset - en guide

In-ear headset, on-ear headset, over-ear headset - En guide

Hovedtelefoner og headset kommer efterhånden i alle tænkelige designs og former. Alt lige fra et lille, usynligt ørestykke, der får dig til at ligne en spion, til store ørepuder, du placerer over dine ører som et ekstra sæt ørevarmere med indbygget musik. Og alt det midt imellem, inklusive headset med katteører og indbygget RGB-lys.

At kalde det mange valgmuligheder ville næsten være en underdrivelse, for udvalget af headset og høretelefoner er næsten uendeligt. Vi vil derfor gerne være behjælpelige med vores viden og koge det ned til tre typer, så du kan bevare en smule overblik. For det vigtigste at tage stilling til ved et headset er, om du vil have det i øret eller uden på øret.

Inde i øret kaldes i daglig tale in-ear, og uden på øret kan deles op i mellemstore headset, som sidder direkte på øret, on-ear, og de helt store hørebøffer, som sidder rundt om, over-ear eller også kaldet around-ear.

Vi forklarer nærmere her, hvad forskellene gør for...

Read More

Gode møder i en globaliseret verden

Vi dansker holder mange møder i løbet af en almindelig arbejdsuge. Og ikke kun i arbejdslivet, vi holder også ofte lange møder med boligforeningen eller fodboldklubben. Vi kan lide at snakke sammen, og vi vil gerne være fuldstændig enige, inden vi træffer en beslutning.

Fordelene med mange møder kan selvfølgelig være et stort engagement og en demokratisk proces. Men ulemper er der også mange af, og vil vi gerne snakke lidt om, hvordan man håndterer dem og løser dem, så vi alle kan komme videre med vores dag.

Fysiske møder

Fysiske møder i arbejdslivet kan selvfølgelig være en effektiv måde at kommunikere på, da det oftest inviterer til samarbejde og fælles beslutninger. Et godt møde kan også bidrage til en god gruppedynamik.

Velmotiverede og velforberedte møder kan således give dedikation og energi, og deltagerne kan gå fra mødet med viden om, at de har bidraget med noget. Gode møder er ret nemme at arrangere, hvis du bare kan kommunikere en klar og vel mo...

Read More

Støjreducerende headset og hovedtelefoner guide

Opdateret fra 30/11/2016
Støjreducerende hovedtelefoner og headset

Vi har alle brug for at kunne koncentrere os en gang imellem. Støjgener kan være en stor belastning, når vi enten skal slappe af, eller når vi skal yde noget ekstra på arbejdet, der kræver vores fokus. Vi har tidligere skrevet et blogindlæg om, hvad du kan gøre for at slippe for støj på arbejdspladsen.

Mange af os tyr til et par høretelefoner med støjreduktion for at hjælpe os igennem hverdagen. Vi får både privat adgang til vores yndlingsmusik, og vi kan lukke os inde i en verden af velbehag, så vi i god ro og fred kan fordybe os.

Der findes desværre en del modeller på markedet med svingende kvalitet og pris. Det kan være svært at vælge, når stort set alle produkter på hylden kalder sig selv ”Noise Cancelling Headphones”. For vi er ikke dummere, end at vi kan regne ud, at ikke alle kan være lige gode til opgaven.

Derfor er det vigtigt at holde sig for øje, hvilke typer af støjreducerende hovedtelefoner der er derude, ...

Read More

Philips SpeechMike serien

Opdateret fra 05/07/2016

Vi er alle enige om, at Philips SpeechMike er et perfekt redskab til alle, der dikterer på PC. De er særligt uundværlige i sundhedssektoren, da de både er nemme at bruge, enormt stabile og er ekstra hygiejniske. Men med de mange forskellige modeller på markedet kan det være en vanskelig opgave at finde den model, der passer dig allerbedst. Derfor har vi lavet en hurtig og nem guide til dig, så du på under 2 minutter ved, hvilken SpeechMike der er skræddersyet til dig.

Hvis du vil vide det hele, har vi endda lavet den udførlige og ultimative guide, så du kan blive ekspert på under 5 minutter. Find den neden under vores hurtige guide eller klik her.

Den nemme guide på 2 minutter

Når du vælger den bedste SpeechMike, skal du kun tage stilling til to ting. Det er alt!

1) Vil du bruge trykknap eller skydeknap?
2) Ønsker du at opgradere til Premium Air for at opleve en endnu større kvalitet, funktionalitet og fleksibilitet?

Overblik over Philips SpeechMike modeller

Trykknap eller skydeknap?

T...

Read More

lympus DS-9500 vs. DS-7000

Olympus DS-9500 vs. DS-7500 diktafon

Olympus har længe været i førerfeltet for kvalitetsprodukter til diktering for det kræsne publikum blandt læger og advokater. Den foretrukne diktafon har i de sidste par år været den allestedsnærværende Olympus DS-7000, men nu har Olympus valgt at lancere en konkurrent til sig selv for at optimere arbejdsgangene og -stuerne derude på klinikker og kontorer: Den spritnye Olympus DS-9500!

Vi springer med på lederholdet og viser forskelle og innovationer, samt hvem af jer der kan drage fordel af at smide firmaets penge efter en opgradering, og hvem der ganske enkelt vil have det bedre af at blive lidt længere på sidelinjen og holde fast i den gamle efterprøvede model.

Wi-Fi hele vejen

For ved første øjekast er forskellene måske ikke helt så synlige. Begge diktafoner bruger den velkendte skydeknap til at styre dikteringen, og begge er trådløse og kan sættes i en docking station, når de skal have lidt velfortjent hvile. Men bag den velpolerede facade gemmer den nye DS-...

Read More

Jabra Engage DECT headset serien

Jabra Engage DECT headset serien

”If it ain’t broke, don’t fix it.” Det er en af de mere pragmatiske vendinger, vi har hørt fra det amerikanske kontinent. Men den pragmatik har den danske virksomhed Jabra valgt at blæse hårdt og godt på. For nu kommer de med en afløser til deres gamle PRO 9400, det populære og effektive trådløse headset til callcentre og andre kontorer med meget telefonsnak.

Og det er naturligvis velkomment med en nyhed af den størrelse. Jabra PRO 9400-serien har været et af de mest populære headsets, siden det kom på markedet tilbage i 2009. Det siger noget om det, at det først nu er blevet på tide med en afløser. Med tilslutning til både PC, mobil og din fastnettelefon, et stort udvalg til mange slags ønsker og en rækkevidde på op til 150 meter har det været svært at komme med noget, som kunne noget mere eller bedre.

Så der er noget at leve op til, og nu har Jabra endelig fået samlet nok sammen til at kunne afsløre afløseren, og de har givet deres nye hjertebarn på seks...

Read More

Plantronics ANC headset: Rocket science til fornuftig pris

Siden hunden Laika i 1957 som den første logrende ven blev sendt ud til sin uvisse skæbne i en rumkapsel, har vi været besat af at sprede vores kulbaserede liv ud over hele solsystemet. Næste destination er Mars, og menneskeheden knokler hårdt på at indtage den golde røde ørkenplanet med en gennemsnitstemperatur på -60°C og et iltindhold på hele 0,14 % i atmosfæren. Nogle ville argumentere for, at det stadig er bedre levevilkår end den danske vinter, og vi erklærer os forsigtigt enige.

Men erobringen af galaksen går stærkt, og headsetproducenten Plantronics har været med hele vejen fra start!

Nuvel, der sad ikke et Plantronics headset på hunden Laika, selvom folk i kontrolrummet i Kazakhstan nok havde lyst til at spørge, ”hvem er en god dreng?” Men i begyndelsen af 60’erne blev Plantronics kontaktet af NASA for at levere headsets, når den amerikanske Ground Control skulle have fat i Major Tom. Det tætte samarbejde har resulteret i...

Read More

USB-C headset: Fremtiden flytter ind i dine høretelefoner

USB-C headset

Mobilproducenter har de seneste år haft en tendens til at snige jackstikket ud af telefonerne og efterlade alle os, brugerne, med et problem. Tænk bare på de nye iPhones. De har nu kun lightning. For hvad skal man gøre af sine høretelefoner, når de ikke engang kan sættes i længere?

Mens Apple fjerner stik, begynder andre producenter at snige ny teknologi ind i dem, og bl.a. Samsungs nye Galaxy telefoner serveres nu med et USB-C stik. Det samme gælder mange nye bærbare og stationære computere, der smider den gamle USB standard på porten for at opgradere til noget nyere og bedre.

Men hvad betyder det så for dig og dine høretelefoner?

Farvel, USB og jack

Det betyder først og fremmest, at du nok langsomt må vænne dig til at vinke farvel til dine gamle USB- og jackstik. Men til gengæld kan du sige goddag til noget, der på papiret er meget, meget bedre. Vi ser efterhånden flere og flere computere og mobiler med en lille USB-C port, og nu v...

Read More

En rigtig amerikaner kommer til landet

Endelig kommer der et Bluetooth-headset, der giver dig alt det ekstra, men i et småt, behageligt og diskret design med in-ear øretelefoner. Ønsker du et professionelt HiFi-headset i lommeformat, hvor hverken briller, frisure eller cowboyhat bliver et stort problem, så tillykke! Du har fundet årets bedste Bluetooth-headset. Må vi introducere den amerikanske drøm: Plantronics Voyager 6200 UC! 

I det store land mod vest har bærestilen ”neckband headset” længe været ekstremt populær. Trådløs frihed er en åbenbar rettighed i the land of the free. Hvordan det i virkeligheden går med den højt besungne frihed i USA generelt, har vi ikke tænkt os at vurdere her og nu, men vi kan i det mindste love, at Voyager 6200 vil bidrage til vores personlige frihed fra støj, dårlig kommunikation, gentagelser, ubesvarede opkald, og tabte headset.

Og denne uafhængighedserklæring hviler endda let på skuldrene: Den vejer kun to ounces, eller 54 gram, selvom den indeholder al...

Read More

Trådløst headset: Bluetooth vs. DECT

Trådløst wifeless headset blog

Hvis du kraftigt overvejer at skippe ledningen og give dig i kast med et trådløst headset til iPhone eller PC, tænker du nok først og fremmest på Bluetooth.

Men der er flere teknologier om buddet. Hvis du graver lidt videre i nørderiet, finder du hurtigt folk, der taler om, at DECT er meget bedre. Og det er et problem. For nu skal man tage stilling!

For hvad er bedst? Bluetooth eller det ukendte DECT?

Tag en dyb indånding og lad os hjælpe. For hvis du giver os et par minutter af din tid, skal vi nok få redt trådene ud. Så slipper du i sidste ende for at købe et forkert headset og kaste penge i grams. Så lad os fortælle dig det, du bør vide om Bluetooth og DECT, så du hurtigt kan se, hvornår nørderne kan have ret, og du måske ikke burde Bluetooth headset, og hvornår de tager fuldkommen fejl.

Hvad er Bluetooth og DECT?

Bluetooth og DECT wireless trådløs teknologi

Lad os starte med at få den grundlæggende historie i trådløs teknologi på plads, så vi alle er med på, hvad Bluetooth og DECT bliver brugt t...

Read More

Olympus RecMic serien

Diktering på hospitalet skal foregå glidende for hele personalet. Fra den dikterende læge, over den transskriberende sekretær til IT-afdelingen, der skal holde alle systemer opdaterede.

Derfor er USB-mikrofoner også en enormt vigtig del af et hospital. Hvis du ikke kan indtale patientdata direkte ind i dit EPJ-system, vil det være svært at opretholde en effektiv daglig arbejdsgang for den enkelte patient på tværs af kolleger og afdelinger.

Olympus RecMic serien er skabt specifikt til diktering og talegenkendelse i sundhedsvæsnet og er en af de mest populære diktafoner på hospitaler og klinikker. Med en helt ny serie kaldet RecMic II får du nu en endnu højere standard for lydkvalitet og hygiejne, som gør diktafonen endnu bedre til de almindelige krav inden for sygehusvæsnet.

Olympus RecMic DM 2200 vs RM 4110S

Den nye RecMic er bygget med et enormt fokus på at være immun mod sygdomme. Alle overflader er bygget med Polygiene®, der indeholder små koncentrationer af sølvklorid, som hæmmer bakterievækst. Der...

Read More

Plantronics RIG 500E review

 Plantronics RIG 500E gamer headset

Plantronics har i de senere år satset hårdt på den professionelle eSport-scene, hvor flere af de helt store hold er blevet spottet med det monstrøse Plantronics GameCom Commander på hovedet, når de har kæmpet hårde slag foran millioner af seere på skærmen.

Det er derfor også med en vis forventning, at vi sætter tænderne i Plantronics RIG 500E, et gaming headset som endda har fået tilkendegivet sin støtte af den globale organisation for eSport ESL.

RIG 500E er først og fremmest et headset til PC, og det bryster sig af både at kunne levere en troværdig Dolby Surround Sound med USB, men du kan også tage USB’en fra og bruge headsettet til din konsol eller mobil med 3,5 mm jack.

I det hele taget kan du skifte alt ud, hvilket i vores optik lyder lovende. Så behøver man ikke købe et helt nyt, hvis hovedbøjlen knækker, fordi man i et svagt øjeblik ragequittede i Minecraft (ikke at vi selv gjorde det, vi er meget rolige mennesker).

Så er det bare at se, om det Plantronic...

Read More

Plantronics BackBeat 500 - nye høretelefoner

Plantronics BackBeat 500 trådløse høretelefoner

Plantronics lancerer de nye BackBeat 500 høretelefoner. De kan mange af de fantastiske ting, du kender fra et BackBeat headset. Bare til meget færre penge. Vi har fået fingrene i et!

Der har altid været to ting, der har gjort sig gældende for et sæt Plantronics BackBeat hovedtelefoner: Det har været i en fantastisk kvalitet, og det har kostet!

Det vil Plantronics gøre noget ved, og derfor lancerer de en model til alle, som ikke lige har midlerne til at kaste en betragtelig mængde håndører efter et seriøst trådløst headset til mobilen.

Vi er derfor overordentligt glade for at kunne introducere den helt nye BackBeat 500, et sæt gode høretelefoner, som endelig ligger i den overkommelige ende af prisskalaen. Plantronics har været så flinke at aflevere et par modeller ved vores hoveddør, så vi kan præsentere dem og vise, hvordan det ser ud – og hvad det kan!

Hvordan ser det så ud?

Plantronics BackBeat 500 hovedtelefoner

Det nye BackBeat er et sæt on-ear trådløse høretelefoner, der er lavet i...

Read More

Olympus musikoptager guide

Olympus musik optager

Laver du din egen musik? Måske er du god til dit instrument, måske er du overjordisk. Måske øver du dig bare og drømmer om at blive sidstnævnte. Fælles for alle os, som spiller, er, at det kan være ufatteligt besværligt (og dyrt!) at lave musik og at indspille en sang i bare nogenlunde kvalitet.

Nogle af os tyr direkte til en iPhone, da den jo alligevel er i lommen, men den som lyder – skal vi sige – tvivlsom?

Andre af os bruger raskt væk over 20.000 kr. på at investere i studieudstyr, såsom mikrofoner, lydkort, computer, software, mixerpulte, kabler, osv., bare for at få vores ideer ned, arbejde med dem og optage musik på PC eller andre formater.

Derfor er det ret fedt for os, når vi kan lave en god musikindspilning i en god kvalitet uden at skulle bygge et helt hjemmestudie op. Når den gode musik optager os, vil vi også gerne kunne optage musikken!

Derfor kunne en lille, transportabel og brugervenlig musikoptager være et bud på en god løsning. Vi kan præsentere ...

Read More

Jabra Speak guide

Jabra Speak speakerphones

Jabra Speak speakerphones er populære og en af Jabras helt store succeser. Hvorfor? Fordi de er nemme at sætte op og bruge, og de ikke koster det store for dig og din virksomhed. Det gør dem til en god investering, når du gerne vil invitere dine kolleger med i samtalen til et godt gammeldags telefonmøde, eller når du bare ønsker at holde telefonsamtalen i lokalet i stedet for gennem røret.

Mange andre konferencetelefoner koster det hvide ud af øjnene, og derfor er det en lettelse at kunne sætte en telefonsamtale op med lyden strømmende ud i rummet, uden at du skal tænke på firmaets økonomiske fremtid. Jabra Speak giver dig netop det: Høj kvalitet for få penge.

Nu er der jo desværre én grundregel i livet: Intet er simpelt. Jabra laver nemlig ikke kun én speakerphone til alle behov, men der findes hele fire forskellige modeller med hver deres fordele. Det er vores ærbare pligt at komme forvirringen til livs, så du ved, om du kan finde en Jabra Speak, der giver dig værdi. D...

Read More

Plantronics BackBeat PRO 2 - Unboxing

Der kommer nu to spritnye Plantronics headset til musik på markedet. De er en videreudvikling af BackBeat PRO, som kom frem for efterhånden to år siden. Det lader til, at Plantronics bruger dem til at gå direkte i kødet på de få ting, brugerne ikke syntes om med det gamle headset, men mere om det senere.

De spritnye modeller hedder BackBeat PRO 2 og BackBeat PRO 2 SE og ser enormt spændende ud!

Plantronics BackBeat PRO 2 headset

Hvad får du med i pakken?

Plantronics BackBeat PRO 2 headset
Bærepose (Standard-versionen)
Hardcase rejseetui (SE-versionen)
USB-kabel til opladning af headset
3,5 mm jack til mobil, PC, PlayStation eller Xbox tilslutning

Quick Guide
Sikkerhedsanvisning

 

Hvad kan et BackBeat PRO headset?

De to headset er mest af alt til dig, der ønsker en bedre lyd til din musik og video, når du streamer over mobilen. BackBeat PRO virker allerbedst, når du kobler det til med Bluetooth, men du kan også bruge det med jack-stik. Du har derfor mulighed for også at slutte det til både PC, Pl...

Read More

Certified for Skype for Business og Optimized for Lync guide

Certified for Skype for Business, Optimized for Lync

Du har måske set et ”MS”, ”ML”, ”Skype for Business Certified” eller ”Optimized for Lync” bag navnet på det headset eller den speakerphone, du har kig på. Ved siden af finder du præcis samme enhed, men uden ”MS”, ”ML”, osv., bag på navnet. Så forstår vi godt den forvirring, der kan opstå. For hvad pokker er egentlig forskellen?

Men giv ikke fortabt! Det er ikke helt uden mening, trods alt. Vi giver dig forklaringen her.

Skabt til Microsoft Skype for Business og Lync

Skype for Business og Lync er to VoIP softphones fra Microsoft, der giver dig telefoni, chat, videokonferencer og meget mere på både PC, Mac og mobil. På denne måde er alle i netværket direkte forbundet med hinanden, og du kan hurtigt komme i kontakt med dine kolleger via tekst eller tale.

Al den kommunikation kræver, at headset, webcam, konferencetelefon, netværksforbindelse, kaffebønner, osv. er af tilstrækkeligt høj kvalitet. Hvis ikke, holder folk op med at ringe, ...

Read More

Sennheiser MB 660 UC review

Sennheiser MB 660 UC review

Et dugfriskt Sennheiser headset kommer nu på gaden. Vi har fået fat i det, og det lover godt. Det er første gang, vi oplever sammensmeltningen mellem et headset til telefoni og et sæt Bluetooth høretelefoner i en helstøbt kombination.

Det hedder Sennheiser MB 660 UC og er perfekt til dig, som ønsker et trådløst headset på jobbet og et par Bluetooth hovedtelefoner til at dæmme op for støjen på arbejde og i privaten i samme enhed.

Den vejledende pris ligger på lidt ca. 4.200 kr. Så det er et produkt, der kan mærkes på pengepungen, men kvaliteten plejer jo heldigvis til gengæld at følge med…

Vi udfordrer de fedeste features med en test og anmeldelse, så du føler dig meget klogere i, om det lige præcis er headsettet til dine vildeste HiFi-drømme, og vigtigst af alt – er det investeringen værd?

Hvad får du med i pakken?

Sennheiser MB 660 headset
Æske i solide materialer til sikker opbevaring og transport
Bluetooth dongle til PC tilslutning
USB-kabel til opladning af heads...

Read More

Jabra PRO 9400 Guide

Jabra PRO 9400 serien

Opdatering: Jabra er kommet med en opdateret version af PRO 9400, kaldet Jabra Engage. Læs om den her

Har du overvejet at opgradere kontorets headset med en Jabra PRO 9400, men klør dig i nakken over, at der skal være så pokkers mange modeller? Det kan være svært at vælge – vi forstår dig godt!

Derfor forsøger vi at give dig et hurtigt overblik over modellerne, så du kender Jabra PRO 9450, 9460 og 9470, som var de dine egne børn, inden du kaster dig ud i investeringen.

Du får først overblikket over, hvad alle modellerne i 9400 headset serien er gode til, og dernæst får du alle de saftige detaljer om forskellene.

Hvad kan PRO 9400-serien?

Trådløs forbindelse så langt øjet rækker – på op til 150 meter
Findes i mono til ét øre og i duo til to ører
Støjdæmpende mikrofon der gør din stemme ren og klar i røret
Touchpad på headsettet til at styre lydstyrken og slå mikrofonen fra
Op til 10 timers taletid og hurtig genopladning af batteriet

Jabra PRO 9400 har en lang trådløs rækkevidd...

Read More

Fra billig til professionel diktafon: En guide

Fra billige til professionel diktafon

Det er altid fristende at spare på pengene. Men er det en god ide?

Vi kender alle ærgrelsen over at købe en elektronisk vare enormt billigt, og den så efter en halv time viser sig at være så ubrugelig, at vi ligeså godt kunne have ladet være. Den slags køb ender ofte på genbrugsstationen.

Det er især dine behov, der afgør, om du køber katten i sækken, når du skal have en diktafon. Er det til notater eller mødeoptagelser? Skal du have dine diktater transskriberet? Det kan faktisk sagtens være en god ide at spare penge og gå efter en billig variant. Men hvis du skal mere end optage ideer til dig selv, kan du pludselig godt blive frustreret over, at du ikke lige tog en bedre model.

Vi guider dig hurtigt igennem diktafonverdenen – fra billig til professionel. Når du færdig med at læse, ved du mere om, hvordan du bedst får dækket dine dikteringsbehov, så du hverken betaler for meget eller for lidt.

Billige diktafoner – nemme optagelser i lommeformat...

Read More

Støj på arbejdspladsen

Støj på arbejdspladsen

Arbejder du i storrumskontor?

Så kender du sikkert det her: Dine medarbejdere klager over støj fra kolleger, maskiner, tastaturer, telefoner, og hvad skal vi ellers nævne? Det kan være en kamp at få lavet noget ordentligt arbejde, og produktiviteten går i bund. Man bliver konstant forstyrret, og I har måske fundet på jeres egne metoder til at dæmme op for det.

Men vi døjer alle med støj, og hjemmebryggede metoder bliver også en gene i sig selv. I skal bruge både tid og energi på at sætte ting op, gå andre steder hen eller måske endda arbejde om aftenen, hvor du egentlig helst ville holde fri.

Hvor stort et problem er støj egentlig derude? Vi giver svaret (du er ikke alene!) og leverer fire effektive virkemidler, der kan hjælpe dig og din arbejdsplads med for at bekæmpe spektaklet og øge resultaterne på bundlinjen.

Støj overdøver produktiviteten

Tendensen er tydelig.

Storrumskontoret er et fantastisk miljø til at udveksle ideer og komme på nye kreative tanker. Men det sk...

Read More

Kuando Busylight

Det kan godt være, din arbejdsuge er på 37 timer. Men dig der sidder i et storrumskontor med støj kan godt lægge et par timer til. Arbejdsdagen går ofte med forstyrrelser og afbrydelser fra kolleger, og det kunne være godt, hvis du kunne gøre noget ved det.

Det danske firma Plenom A/S har lavet en løsning, du nemt kan sætte op og som virker fra første minut. Svaret hedder Kuando Busylight – et lille lysende fyrtårn, som du kan sætte op på din computerskærm, og som opdaterer din tilstedeværelse af sig selv, uden du skal røre en finger.

Du viser med andre ord helt automatisk dine kolleger, om du vil forstyrres, taler i telefon, er til stede (her snakker vi fysisk – ikke mentalt), eller er optaget med koncentrationskrævende arbejde.

Hvis du ikke har hørt om Busylight endnu, skal du vide, at den allerede har modtaget stor ros i nogle af verdens største medier!

Kuando Busylight

Støj på storrumskontoret

De fleste af os kender det.

Din sidemand sidder og ævler og bævler. Det ene øjeblik afbryder han...

Read More

Kuando Busylight

Your official workweek may be around 40 hours or so, but you can easily add in a few more because of your open office environment. Why?

Because of frequent interruptions and distractions by your colleagues when you just need to do your work. Wouldn’t it be good with just a little peace and quiet?

The Danish company Plenom has made a solution that you can easily deploy with instant results. Their answer? Kuando Busylight – a small beacon of light that sits on top of your monitor. It illuminates and updates your presence all by itself; you don’t even have to lift a finger.

You automatically show your colleagues when you are available, on the phone, away, or immersed in tasks demanding your full intellectual attention.

If you haven’t been introduced to Busylight yet, just know this: It has been recognized by some of the world’s largest media!

Kuando Busylight by Plenom

Open office noise

Most of us know it…

Your office neighbor keeps chatting away. One moment he interrupts you in the middle of an important ...

Read More

Voyager Legend vs. Voyager 5200

Plantronics Voyager Legend vs. Voyager 5200

Det mest sælgende Bluetooth headset til dato, Plantronics Voyager Legend, har fået en udfordrer fra et headset, der lover bedre lyd, bedre støjreduktion og bedre rækkevidde.

Den nye rival på markedet kommer fra Plantronics selv – den hedder Voyager 5200, og vi tager løfterne alvorligt. Derfor giver vi Voyager Legend muligheden for at tage kampen op i en klassisk 7-rundes kamp i bokseringen.

Voyager Legend vs. Voyager 5200 lyd

Det vigtigste ved et godt Bluetooth headset er samtalelyden. Kan personen i den anden ende høre dig? Og kan du høre den anden vej?

Voyager Legend er kendt for at være det bedste headset nogensinde til opkald. Det kan prale med hele tre mikrofoner, der optager og frafiltrerer al lyd udefra, så du blokerer for både toglarm og vindstøj. Det virker! Læg så de mekaniske vindskærme i rustfrit stål, støjabsorberende indvendigt materiale og elektroniske filtre oveni, og du har en ret god beskyttelse mod alt, der larmer (udover dig selv, naturligvis).

Men Voyager 5200 er klar til a...

Read More

Bluetooth headset

Når vi taler om Bluetooth headset, kender vi alle det lille stykke elektronik, der sidder i øret, når vi taler i mobil på farten og i bilen. Men dit mobilheadset kan efterhånden så meget mere, hvis du er villig til at udforske mulighederne. Større og bedre modeller er efterhånden kommet, og nu kan du bruge det til hele din arbejdsdag og hverdag, så du får endnu større glæde ud af din investering.

Du kan med stor fordel kan bruge dit Bluetooth headset til mobilen, men flere modeller giver dig også en stabil forbindelse til din computer. Og kvaliteten er blevet så god, at den gamle øresnegl har udviklet sig til en sublim høretelefon musik, der oveni har en professionel mikrofon til samtalen. Bluetooth headsettet har bevæget sig væk fra den professionelle businessman og ind i vores alles hverdag.

Vi hjælper dig her med at finde ud af, hvad dit behov er, så vi (håber vi) kan inspirere dig til at finde det trådløse headset, der er mest perfekt til dit liv.

Bluetooth headset

Det mobile Bluetooth...

Read More

Diktafon guide

Diktering er uundværlig for en god del af os, når vi skal arbejde og dokumentere hurtigt og effektivt. Vi indtaler en besked på vores diktafon, og vores optagelser bliver transskriberet til et færdigt dokument af vores sekretærer. Det er en simpel arbejdsgang, der kan spare os for enormt meget spildtid – det er helt op til 7 gange så hurtigt!

Hvis du tænker på at gå i gang med at diktere, vil vi gerne hos Zinuss gøre det lettere for dig at vælge. Derfor giver vi dig her fire smarte måder, du kan diktere effektivt på, så du hurtigt ved, hvad der er det helt rigtige for dig.

Analog diktafon til kassetter og bånd

Analog bånddiktafon

Du dikterer på et kassettebånd, som du afleverer til din sekretær, der transskriberer og arkiverer det.

Fordele: Det er nemt, kræver ikke computer, velprøvet teknologi
Ulemper: Bånd bliver slidt, begrænset optagetid, geografisk bundet, dyrt

Diktafoner med kassettebånd er en velprøvet teknologi med 60 år på bagen og bruges stadig flittigt på mange arbejdspladser verden over. Det er en nem l...

Read More

Plantronics Voyager 5200 serien

Nu kommer det nye Plantronics Voyager headset endelig på gaden, og vi er spændte! Med ekstra god mikrofon og rækkevidde regner vi med at kunne tale med vores kolleger, kunder, familie og venner i en endnu højere kvalitet end før, både på mobilen og på vores computere.

Plantronics har med Voyager 5200 serien besluttet sig for at give os brugere endnu en gave, da vi nu får bedre mulighed for at sammensætte vores produkt lige efter egne hoveder. Derfor kan vi i meget større grad end med Voyager Legend kombinere vores headset med diverse tilbehør, der gør os klar til at møde vores hverdag med god stil.

Vi guider dig med den komplette liste over modeller, så du hurtigt ved, hvad du har lyst til og brug for. Hvis du ikke er til tekst, kan du få overblikket med vores infographic nederst. Velbekomme!

Voyager 5200

Til dig der snakker en gang imellem i mobil
• Headset • USB-kabel

Standardmodellen til dig der hverken har brug for ekstra opladningsfunktioner eller forbinde...

Read More