Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Jabra – Hvad ligger bag navnet?

Jabra – Hvad ligger bag navnet?

Nogle mennesker argumenterer for, at der ligger meget kraft eller personlighed gemt i et navn. Bare spørg alle numerologer eller Skrammer Sølvguitar fra Ry. Denne urkraft ligger ikke kun i os mennesker, den spreder sig ud over alt, hvad der indgår i vores hverdag. Lige fra kæledyr til køleskabe.

Det er derfor ikke kun hos marketingsafdelinger verden over, at produktets navn kan ændre verdens gang. Forskere fik f.eks. studerende til at ændre syn på samme usunde slik ved at ændre navnet fra ”Candy chews” til ”Fruit chews”. Ganske radikalt, og ganske interessant!

Et navn, der signalerer kvalitet, innovation, bæredygtighed og eksklusivitet, kan øge interessen og skabe en positiv følelse, allerede før at man overhovedet har set selve produktet.

Derfor lægger producenter en stor indsats, når deres nye produkter skal i døbefonten, og nogle navne kan være endog særdeles gennemtænkte, da de nogen gange betyder mere, end man umiddelbart skulle tro. Forskellige talkomb...

Read More

In-ear, on-ear, over-ear headset - en guide

In-ear headset, on-ear headset, over-ear headset - En guide

Hovedtelefoner og headset kommer efterhånden i alle tænkelige designs og former. Alt lige fra et lille, usynligt ørestykke, der får dig til at ligne en spion, til store ørepuder, du placerer over dine ører som et ekstra sæt ørevarmere med indbygget musik. Og alt det midt imellem, inklusive headset med katteører og indbygget RGB-lys.

At kalde det mange valgmuligheder ville næsten være en underdrivelse, for udvalget af headset og høretelefoner er næsten uendeligt. Vi vil derfor gerne være behjælpelige med vores viden og koge det ned til tre typer, så du kan bevare en smule overblik. For det vigtigste at tage stilling til ved et headset er, om du vil have det i øret eller uden på øret.

Inde i øret kaldes i daglig tale in-ear, og uden på øret kan deles op i mellemstore headset, som sidder direkte på øret, on-ear, og de helt store hørebøffer, som sidder rundt om, over-ear eller også kaldet around-ear.

Vi forklarer nærmere her, hvad forskellene gør for...

Read More

Gode møder i en globaliseret verden

Vi dansker holder mange møder i løbet af en almindelig arbejdsuge. Og ikke kun i arbejdslivet, vi holder også ofte lange møder med boligforeningen eller fodboldklubben. Vi kan lide at snakke sammen, og vi vil gerne være fuldstændig enige, inden vi træffer en beslutning.

Fordelene med mange møder kan selvfølgelig være et stort engagement og en demokratisk proces. Men ulemper er der også mange af, og vil vi gerne snakke lidt om, hvordan man håndterer dem og løser dem, så vi alle kan komme videre med vores dag.

Fysiske møder

Fysiske møder i arbejdslivet kan selvfølgelig være en effektiv måde at kommunikere på, da det oftest inviterer til samarbejde og fælles beslutninger. Et godt møde kan også bidrage til en god gruppedynamik.

Velmotiverede og velforberedte møder kan således give dedikation og energi, og deltagerne kan gå fra mødet med viden om, at de har bidraget med noget. Gode møder er ret nemme at arrangere, hvis du bare kan kommunikere en klar og vel mo...

Read More

Støjreducerende headset og hovedtelefoner guide

Opdateret fra 30/11/2016
Støjreducerende hovedtelefoner og headset

Vi har alle brug for at kunne koncentrere os en gang imellem. Støjgener kan være en stor belastning, når vi enten skal slappe af, eller når vi skal yde noget ekstra på arbejdet, der kræver vores fokus. Vi har tidligere skrevet et blogindlæg om, hvad du kan gøre for at slippe for støj på arbejdspladsen.

Mange af os tyr til et par høretelefoner med støjreduktion for at hjælpe os igennem hverdagen. Vi får både privat adgang til vores yndlingsmusik, og vi kan lukke os inde i en verden af velbehag, så vi i god ro og fred kan fordybe os.

Der findes desværre en del modeller på markedet med svingende kvalitet og pris. Det kan være svært at vælge, når stort set alle produkter på hylden kalder sig selv ”Noise Cancelling Headphones”. For vi er ikke dummere, end at vi kan regne ud, at ikke alle kan være lige gode til opgaven.

Derfor er det vigtigt at holde sig for øje, hvilke typer af støjreducerende hovedtelefoner der er derude, ...

Read More

Philips SpeechMike serien

Opdateret fra 05/07/2016

Vi er alle enige om, at Philips SpeechMike er et perfekt redskab til alle, der dikterer på PC. De er særligt uundværlige i sundhedssektoren, da de både er nemme at bruge, enormt stabile og er ekstra hygiejniske. Men med de mange forskellige modeller på markedet kan det være en vanskelig opgave at finde den model, der passer dig allerbedst. Derfor har vi lavet en hurtig og nem guide til dig, så du på under 2 minutter ved, hvilken SpeechMike der er skræddersyet til dig.

Hvis du vil vide det hele, har vi endda lavet den udførlige og ultimative guide, så du kan blive ekspert på under 5 minutter. Find den neden under vores hurtige guide eller klik her.

Den nemme guide på 2 minutter

Når du vælger den bedste SpeechMike, skal du kun tage stilling til to ting. Det er alt!

1) Vil du bruge trykknap eller skydeknap?
2) Ønsker du at opgradere til Premium Air for at opleve en endnu større kvalitet, funktionalitet og fleksibilitet?

Overblik over Philips SpeechMike modeller

Trykknap eller skydeknap?

T...

Read More