Flere visninger

Plantronics BackBeat FIT

702,00 kr ( 561,60 kr. Ekskl. moms )

Plantronics BackBeat FIT, Fit Fuchsia giver dig sit allerbedste, når du presser det til det yderste. Det er skabt til at modsta alle udfordringer og er resistent mod både støv og vand, mens det absorberer både stød og tryk. Batteriet holder mindst lige så længe som dig med helt op til 8 timers levetid.

Brands: Plantronics

Lagerstatus: På lager

Varenummer: 206003-05
Color: 68

Beskrivelse

Detaljer

Holder til al træning
Plantronics BackBeat FIT leverer på alle tidspunkter, og allerbedst når det er under pres. Det gennemrobuste løbeheadset er designet til at klare alle udfordringer og kan nemt håndtere både vand og støv, mens det modstår ethvert stød eller knubs, du udsætter det for.

Nakkebøjlen er konstrueret til at være lige dele slidstærk og blød, mens ørestykkerne er gennemtestet til at sidde fast under alle forhold. Dit fitness headset bliver i ørerne, lige meget hvordan du end udfordrer det.

Din sikkerhed på løbeturen er vigtig, og derfor har Plantronics designet BackBeat FIT headsettet med en refleks, der lyser tydeligt op i mørket. Ørestykkerne lader tilstrækkelig lyd passere ind til dine ører, så du kan følge med i omgivelserne, mens musikken fylder dig med energi.

Kraftfuld trådløs topkvalitet
En kraftfuld musiklyd giver os det ekstra, når vi skal presse os selv 110 %. Derfor giver BackBeat FIT dig den bedste lydoplevelse, et sæt høretelefoner til sport kan give dig. Plantronics har skabt en balance mellem en slagkraftig bas og rige detaljer, så du kan høre musikken med både kroppen og hovedet, når du skal fyre den af i fitnesscenteret eller på løbeturen.

Men først og fremmest kan du nyde godt af et fleksibelt og kompromisløst trådløst Bluetooth headset. Med op til 10 meters solid rækkevidde falder du ikke ud midt i dit favoritnummer, når du er i gang med en øvelse, som kræver maksimal koncentration og styrke.

Total kontrol
Ikke alene giver BackBeat FIT dig en fremragende lyd, holdbarhed og trådløs rækkevidde. Du kan også styre musik og lyd på dit fitness headset, og med den indbyggede mikrofon har du muligheden for at foretage og besvare opkald uden at skulle hive mobilen frem. Al kontrol sidder på ørerne, så du hurtigt og intuitivt kan styre din telefon uden at miste rytmen i din træning.

Med hele otte timers batteri lever dine BackBeat FIT høretelefoner mere end op til dine krav om holdbarhed, selv når du træner hårdt og længe. Ved at downloade den medfølgende app på din iPhone kan du holde dit headset opdateret med den seneste firmware, så du konstant kan nyde den nyeste teknologi i dine ører, og med fuld integration kan du bruge det sammen med din favorit trænings-app.