Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Plantronics RIG 500E review

 Plantronics RIG 500E gamer headset

Plantronics har i de senere år satset hårdt på den professionelle eSport-scene, hvor flere af de helt store hold er blevet spottet med det monstrøse Plantronics GameCom Commander på hovedet, når de har kæmpet hårde slag foran millioner af seere på skærmen.

Det er derfor også med en vis forventning, at vi sætter tænderne i Plantronics RIG 500E, et gaming headset som endda har fået tilkendegivet sin støtte af den globale organisation for eSport ESL.

RIG 500E er først og fremmest et headset til PC, og det bryster sig af både at kunne levere en troværdig Dolby Surround Sound med USB, men du kan også tage USB’en fra og bruge headsettet til din konsol eller mobil med 3,5 mm jack.

I det hele taget kan du skifte alt ud, hvilket i vores optik lyder lovende. Så behøver man ikke købe et helt nyt, hvis hovedbøjlen knækker, fordi man i et svagt øjeblik ragequittede i Minecraft (ikke at vi selv gjorde det, vi er meget rolige mennesker).

Så er det bare at se, om det Plantronic...

Read More

Jabra Evolve serien

(Opdateret fra 05/07/2016)

Evolve-serien er en af de største succeshistorier for Jabra de seneste år. Det giver god mening: Kombinationen mellem god kvalitet og rimelig pris har været populær siden stenalderen.

Der findes endda en ret bred vifte af headset til kontoret, og du beslutter sådan set selv, hvor meget du vil spytte i dit Evolve. De billigste modeller kan mindre end de dyreste, men kvaliteten er altid i top, lige meget hvilken model du køber.

Men hvilket Evolve headset skal du så vælge? Vi kommer dig til undsætning og giver overblikket over de vigtigste og mest populære Evolve headset, der med sikkerhed vil gøre dig glad og tilfreds.

Det seneste skud på stammen hedder Evolve 75. Headsettet skiller sig ud ved at have bedre musiklyd, trådløs Bluetooth og en ret effektiv aktiv støjreduktion, som vitterlig får verden omkring dig til at tie stille.

 

Fire modeller i verdensklasse

Med Evolve-serien giver Jabra dig valget: Hvordan har du lyst til at arbejde?

Med fire helt...

Read More

Plantronics BackBeat 500 - nye høretelefoner

Plantronics BackBeat 500 trådløse høretelefoner

Plantronics lancerer de nye BackBeat 500 høretelefoner. De kan mange af de fantastiske ting, du kender fra et BackBeat headset. Bare til meget færre penge. Vi har fået fingrene i et!

Der har altid været to ting, der har gjort sig gældende for et sæt Plantronics BackBeat hovedtelefoner: Det har været i en fantastisk kvalitet, og det har kostet!

Det vil Plantronics gøre noget ved, og derfor lancerer de en model til alle, som ikke lige har midlerne til at kaste en betragtelig mængde håndører efter et seriøst trådløst headset til mobilen.

Vi er derfor overordentligt glade for at kunne introducere den helt nye BackBeat 500, et sæt gode høretelefoner, som endelig ligger i den overkommelige ende af prisskalaen. Plantronics har været så flinke at aflevere et par modeller ved vores hoveddør, så vi kan præsentere dem og vise, hvordan det ser ud – og hvad det kan!

Hvordan ser det så ud?

Plantronics BackBeat 500 hovedtelefoner

Det nye BackBeat er et sæt on-ear trådløse høretelefoner, der er lavet i...

Read More

Olympus musikoptager guide

Olympus musik optager

Laver du din egen musik? Måske er du god til dit instrument, måske er du overjordisk. Måske øver du dig bare og drømmer om at blive sidstnævnte. Fælles for alle os, som spiller, er, at det kan være ufatteligt besværligt (og dyrt!) at lave musik og at indspille en sang i bare nogenlunde kvalitet.

Nogle af os tyr direkte til en iPhone, da den jo alligevel er i lommen, men den som lyder – skal vi sige – tvivlsom?

Andre af os bruger raskt væk over 20.000 kr. på at investere i studieudstyr, såsom mikrofoner, lydkort, computer, software, mixerpulte, kabler, osv., bare for at få vores ideer ned, arbejde med dem og optage musik på PC eller andre formater.

Derfor er det ret fedt for os, når vi kan lave en god musikindspilning i en god kvalitet uden at skulle bygge et helt hjemmestudie op. Når den gode musik optager os, vil vi også gerne kunne optage musikken!

Derfor kunne en lille, transportabel og brugervenlig musikoptager være et bud på en god løsning. Vi kan præsentere ...

Read More

Jabra Speak guide

Jabra Speak speakerphones

Jabra Speak speakerphones er populære og en af Jabras helt store succeser. Hvorfor? Fordi de er nemme at sætte op og bruge, og de ikke koster det store for dig og din virksomhed. Det gør dem til en god investering, når du gerne vil invitere dine kolleger med i samtalen til et godt gammeldags telefonmøde, eller når du bare ønsker at holde telefonsamtalen i lokalet i stedet for gennem røret.

Mange andre konferencetelefoner koster det hvide ud af øjnene, og derfor er det en lettelse at kunne sætte en telefonsamtale op med lyden strømmende ud i rummet, uden at du skal tænke på firmaets økonomiske fremtid. Jabra Speak giver dig netop det: Høj kvalitet for få penge.

Nu er der jo desværre én grundregel i livet: Intet er simpelt. Jabra laver nemlig ikke kun én speakerphone til alle behov, men der findes hele fire forskellige modeller med hver deres fordele. Det er vores ærbare pligt at komme forvirringen til livs, så du ved, om du kan finde en Jabra Speak, der giver dig værdi. D...

Read More